Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące dedyk TS3

Moriaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie przejdę do sedna

Posiadam dedyka na którego otrzymałem licencje 512 slotów

1. Jak zmienić IP serwera na domene podczas logowania się na serwer (chodzi o wpisanie domeny zamiast IP )

2. Czy są jakieś fajne boty które można wgrać na serwer (jeżeli tak to prosiłbym o linki do nich i sposób instalacji) Potrzebuje botów takich jak:

- informacja do Admina ts3 że ktoś siedzi na Kanale np "Chce Range" tutaj chodzi o bota z poke

- po wejściu na serwer wyskakuje użytkownikowi informacja o jego Ip ,wersji windowsa , wizycie itp.

- przerzuca użytkowników na kanał AFK jeżeli zbyt długo siedzą na kanale z prośba o kanał jeżeli nie ma w tym momencie admina

- informacja o obecności jakiego kolwiek admina na kanale z prośba o kanał etc. Adminowi przychodzi na Poke że jakiś użytkownik chce kanał bądź rangę

Prosiłbym o szybką pomoc ponieważ pierwszy raz działam z licencją i z ts3 na dedyku .

Opublikowano

Ja mam tsa na xaa.pl i z domeną .pl nie wykupuje bo to tylko ts :) jak zrobić to na xaa.pl ?

Nie ma ciekawych skryptów na boty niestety ..

Opublikowano

Ostatecznie możesz jeszcze poszukać tutaj:

http://addons.teamspeak.com

Jeśli nic co cie interesuje nie znajdziesz, to zostaje ci pisanie samemu takiego skryptu, albo zapłacenie komuś aby to zrobił za ciebie.  

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

Aby posiadać ip ts3 jako domene musisz przekierować dns na adres ip tego dedyka.

Jeżeli posiadasz forum to zrób subdomenę np ts3.nazwa.pl i przekieruj dns tej subdomeny na ip tego dedyka

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...