Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ło boże co to kto to

Gość Dissy1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak eu nordik w promo series :dd

01169603575965755414.png

to ja może opisze w hasztagach

#panthe #afk #because1die #wwfeed #because #panth #afk  #unkillable #enemy #unfarmable #uncariable #flame

dziękuje dowidzenia, życzcie mi powodzenia :DD

Opublikowano

Silver 4 robi swoje, trochę dziwne, że trafiłeś raz na taki team i już musisz się wypłakać na forum. Ja dziennie mam takich gier co najmniej ze 2 i nic tylko gram dalej.

Opublikowano

nie wypłakuje się tylko pokazuje moje gejmsy a akurat pierwsza jaką dzisiaj zagrałem była taka a nie inna to mówię wstawiam ;dd

Opublikowano

Na tym poziomie nie opyla sie brac adc, wez topa to wykerujesz gre.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Tak kurwa, mam złą grę, to pójdę na forum się wyżalić.

Mam takich gier dziennie kilka minimum i jakoś mam to serdecznie w dupie, powoli zaczynam się dopasowywać poziomem do tych idiotów, bo spędzam z nimi za dużo czasu.

No i nie wiem czym chciałeś zaimponować wstawiając tego screena, bo twoja gra jest równie gówniana jak ich. Z resztą nie tylko ta.

Opublikowano

Silver to Twój poziom. Nie ma co płakać że masz noob teamy, płacz że masz słabą farmę.

'silver to twoj poziom'. Hahahaha, takiej glupoty dawno nie przeczytalem. Pisza tak ludzie co pewnie siedzą w bronzie albo silver 5.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Mam konto w platynie i w brązie.

Platyne idzie łatwo kernac jakies roamy itp ale jak wchodze na smurfa w brazie mnie jasny gwint trafia.

A ludzie mowia ze siedzisz tam gdzie ejst twoj poziom ale typowego poland teamu nie wykierujesz ni chuja, w platynie sie zdarza ale nie tak czesto.

Wchodze na ganka dla bota bo nie daja sobie rady, oni wchodza pod ENEMY towera i zdychaja zanim zdaze dojsc, potem flame Zed gdzie ty kurwa jestes pojebie p[ierdolony wyrucham twoja matke

Potem ten gosciu wychodzi Ashe 2/13/9

gg wp

Opublikowano

Tak kurwa, mam złą grę, to pójdę na forum się wyżalić.

Mam takich gier dziennie kilka minimum i jakoś mam to serdecznie w dupie, powoli zaczynam się dopasowywać poziomem do tych idiotów, bo spędzam z nimi za dużo czasu.

No i nie wiem czym chciałeś zaimponować wstawiając tego screena, bo twoja gra jest równie gówniana jak ich. Z resztą nie tylko ta.

pisałem wcześniej, że nie mam zamiaru się użalać nad sobą, a temat stworzyłem po to aby chwalić się swoimi skillsami silvera ^^

ostatnio po 2tygodniowej przerwie zacząłem grać jak gówno, przyznaje jednak wcześniej imo grałem 2x lepiej.

Opublikowano

Żebyś ty chłopie widział moje ostatnie 4 gry. Grałem 4 pod rząd, że od razu play again i zawsze mój team kończy  - 0:13, 0:7, 2:9, 0:9 etc, nie da się niestety tego wykerować.

W ostatniej grze miałem w queue typków premade i napisali, że chcą mida i jungle bo wykerują to i że mają 18/1 win/lose na premade, wiec ok każdy im dał, a mid 0:9, jungla 1:8, mid wyszedł z gry później :D

Ja cały czas mam takie gry, ale ja akurat nie mam u siebie nic do zarzucenia grając z tymi nupkami, bo staram się jak mogę. 

Btw. gold 2 jestem takie oto są noby w goldzie/platynie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...