-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Saisu
Saisu
Witam posiadam laptopa miał on zainstalowanego windowsa 7 jednak pewnego dnia naszlo mnie cos na zainstalowanie na virtual boxie Linuxa ubuntu w czasie tej instalacji zawiesił mi sie co zmusiło mnie do restaru komputera. W czasie uruchamiania komputer uruchamia mi sie bardzo wolno ok 15 minut i wyskakuje Operating system not found. Pozyczylem komputer koledze gdyż zaproponował ze spróbuje to naprawić bo posiada płytę windowsa 7. Jednak nie wyszło mu to wiec wzielem tego laptopa oraz windowsa 7 i sam próbowałem w czasie próby naprawy dysku przywracania systemu czy jakiejkolwiek tam opcji trzeba wybrać dysk a go po prostu nie ma kiedy wciskam zeby wyszukalo sprzęt trzeba wsadzić nośnik którego nie posiadam.. Kiedy chce zainstalować windowsa wyskakuje mi
lecz nie moge ani go zformatowac ani usunąć ani nic kiedy wciskam dalej wyskakuje mi informacja na dole
a kiedy wciskam nowy i wybieram pojemność np 40 gb w sumie to nie robi różnicy wyskakuje mi informacja
nie wiem juz co mam z tym zrobic wiec zwracam sie do was o pomoc..
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.