Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Teamu na Serwer Hard/Medium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy userzy.

Poszukuje ekipy do stworzenia nowego serwera prywatnego Metin2 oczywiście Dedyka.

Poszukiwany jest webmasterquester jak i Technik ponieważ sam tego wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć.

Zysk oczywiście równy dla każdego po opłaceniu maszyny.

Każdy otrzymuje rangę pasującą do otrzymanego zadania.

Serwer planuję stworzyć Hard/Medium  lecz nie chce pchać na niego wszystkich dupereli, które niestety znajdziemy na forum a jak każdy wie nie każdemu to się podoba ale oczywiście liczę również na wasze pomysły   :)

Kontaktować możemy się przez moje forum do cs 1.6 bądź gg ponieważ na ts bądź skype nie zawsze mam dostęp z powodu mikrofonu ale jeżeli dla kogoś to jest przeszkoda to mogę się w niego zaopatrzyć.

Po skończonej pracy nad serwerem wystartuje zgłoszenie o poszukiwaniu Sponsora chyba że sami będziemy w stanie to opłacić a z czasem nam się to zwróci i to z zyskiem jak wiadomo.

Przepraszam ze ani żadnej grafiki i za mało kolorystyki ale grafikiem nie jestem a nie chcę się pogrążać wystawiając tutaj byle jaką grafikę.

Pozdrawiam Bartek lat 18 zamieszkujący okolice Bydgoszcza   :)

GG50087977

PW Forum

Poszukiwany:

[0/2] Technik.

[0/1] Quester.

[0/1] Webmaster.

Ja będę zajmował się reklamą serwera, pomysłem całego serwera, pomoc przy plikach, oraz Zabezpieczenie i zrobienie clienta.

Oferta aktualna !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...