Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nazywa się mod dający więcej żyć po użyciu "Heart Container".

IceGamingPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałbym się zapytać jak nazywa się mod który daje więcej żyć po użyciu ''Heart Container''
Ponieważ mam go w paczce i chcę go wgrać na serwer,ale zapomniałem jak się nazywa

82415089334494890855.png

Opublikowano

Wiem .ze może to nie mod. Ale fa się to zrobić za pomocą command block'a . A modem może być more health choć już nie pamiętam czuy to mos czy plugin . Ale wiem że było .

Opublikowano

Wiem .ze może to nie mod. Ale fa się to zrobić za pomocą command block'a . A modem może być more health choć już nie pamiętam czuy to mos czy plugin . Ale wiem że było .

Ale chodzi że w paczce mam ten mod,a na serwerze nie i chcę go wgrać na serwer,ale zapomniałem jak się nazywa.

82415089334494890855.png

Opublikowano

Aaa to wiele zmienia . Kiedyś mody takie jak optifine jak wszdledłeś na singl'a od razu ci coś napisały na chacie jakieś info . Ale nic z tym wejdź w zakładkę mods/mody. I jak klikniesz na jakiś powinien być jego opis . W opisie może znajdować się info o tym co robi dany mod . Nie wiem na razie mam popsuty komputer tak w czwartek najpóźniej bede miał. To podeślesz mi paczkę znaczy link na pw a ja ci napisze ktory to . Ps od lipca zaczynam uczyć się pisać pluginy i mody może ci jakiś podeśle jeżeli będziesz chcial :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...