Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework rengara a zwroty

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Te zwroty to działają 60 dni przed reworkiem, czy jeśli kupiłem rengara np rok temu to mogę go zwrócić?

Opublikowano

Jak pojawi się patch z jego reworkiem na głównych serwerach, masz jakiś czas (nie powiem ile, czy miesiąc, czy dwa, bo nie wiem) na reklamacje. Nie liczy się kiedy kupiłeś Rengara, liczy się to, że będzie rework.

Piszesz do supportu, że kupiłeś kiedyś Rengara, był świetny, ale ten rework wszystko zepsuł, nie podoba Ci się teraz, prosisz o zwrot itd.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Czyli to nie działa wstecz tylko w przyszłość, mam 60 dni na zgłoszenie tego że mi nie pasuje on i chce zwrot, ale jak kupiłem go dawno dawno temu to ich to nie obchodzi i dostaje zwrot, okej.

Opublikowano

Rework postaci, która wyszła dość nie dawno, a nie ruszać postacji tj. Blitzcrank, Urgot, Singed 

Riot Logic.

@topic

Tak będziesz mógł zwrócić.

Opublikowano

Ja jak zwróciłem kassadina i poprosiłem o zwrot skina z mystery gift to zwrócili , potem wrzucę ssa bo teraz jestem na komórce :]

Opublikowano

Możecie nawet sprzed dwóch lat sprzedawać postacie, oni na to tylko czasami zwracają uwagę. Jeżeli któryś z RIOT'erów odpisze Wam, że nie ma takiej możliwości to otwórzcie jeszcze jedno zgłoszenie. 

Opublikowano

Jeżeli Rengar dostanie faktycznego reworka, czyli że ten rework wejdzie do serwerów Live, to wtedy możesz pisać zgłoszenie o zwrot, ale uważaj, masz ograniczony czas, możesz zwrócić postać w czasie 90-ciu dni od jego reworka, potem nie uznają zgłoszenia o zwrot. Wbrew temu co się mówi Polski Support jest dobry, raz mi po 2 dniach odpisali, a wczoraj po 2 godzinach. To jest o tyle dobre że możesz sobie przez ten czas pograć i zdobyć więcej IP i po zwrocie wyjdzie ci ładna sumka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...