Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps podczas gry

karol27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Posiadam o to taki sprzęt:

intel xeon e3-1230v2

MSI GTX 770 2GB
8 GB Ram
Zasilacz 550w deus m1
I sprawa jest taka że na niskich ustawieniach mam 50 fps w lesie a gdy wchodze do miasta to spada do 20..(Podczas nagrywania Action) A gdy nie nagrywam mam 60fps w lesie i 30 w mieście wydaje mi sie że to dosyć mało bo w BF4 na ultra mam 85-60 fps wiecie jak zwiększyć te fps czy coś, a na systemrequibslab.com mam rekomendowane

Opublikowano

Na Twoim sprzęcie powinno być spokojnie ultra. Weź pod uwagę to, że gra jest w fazie Alphy i takie błędy się zdarzają. Spróbuj na innych ustawieniach graficznych. Wyłącz też chmury. Podobno pomaga.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Okey. No też mi się wydaje ze to przez Alphe i jest jeszcze słaba optymalizacja gry (czy jakoś tak) Włącze b.wysokie i zobacze czy coś się zmieni

I te chmury jeszcze wyłącze chmury to Cloud tak ?

Fakt komputer spełnia wszystkie rekomendowane wymagania gry to też mi się wydaje ze powinno działać na ultra

Ale to jeszcze Alpha. Strasznie denerwują mnie zombie przenikające przez sciane starsznie.. Nie orientujesz się kiedy wyjdzie aktualizacja naprawiająca te błędy?

Opublikowano

Okey. No też mi się wydaje ze to przez Alphe i jest jeszcze słaba optymalizacja gry (czy jakoś tak) Włącze b.wysokie i zobacze czy coś się zmieni

I te chmury jeszcze wyłącze chmury to Cloud tak ?

Fakt komputer spełnia wszystkie rekomendowane wymagania gry to też mi się wydaje ze powinno działać na ultra

Ale to jeszcze Alpha. Strasznie denerwują mnie zombie przenikające przez sciane starsznie.. Nie orientujesz się kiedy wyjdzie aktualizacja naprawiająca te błędy?

Ostatnio wyszła aktualizacja, która dodała respawn zombie (też jeszcze trochę zbugowany) i zwiększyła prędkość zombie.

Ta, chmury to Cloud.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To tak na B.wysokich kiedy patrze na miasto mam 30fps jak patrze np w strone morza jest 80 fps

W miastach tak niestety jest. Spróbuj na średnich. I czekaj aż poprawią optymalizację.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...