Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD Wywala do pulpitu!

Mizuken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj zainstalowalem sobie FIFE WORLD z Origin, gdy odpalam ja, pisze ze zaraz nastapi logowanie do serwerow EA i *yeb* crash wywala mnie do pulpitu, wie ktos jak to naprawic? 

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

spełnia wymogi twoj pc ?

Tak, tylko nie wiem czm. to wywala mnie do pulpitu ;/

Opublikowano

U mnie wszystko normalnie działa, wyłącz antywirus

Może masz coś nie tak z kontem? Spróbuj na innym.

Na innym koncie Origin to samo, wyskakuje caly czas ''EA Sports FIFA World przestal dzialac'' :<

Opublikowano

Wejdź w Panel Sterowania -> System i Zabezpieczenia -> Windows Update -> Zainstaluj aktualizacje. Jeżeli to nie zadziała, pisz tutaj, spróbuję pomóc.

Opublikowano

Wejdź w Panel Sterowania -> System i Zabezpieczenia -> Windows Update -> Zainstaluj aktualizacje. Jeżeli to nie zadziała, pisz tutaj, spróbuję pomóc.

Nadal to samo :<

Opublikowano

Więc tak. Start -> msconfig (wpisz w wyszukiwaniu) -> Zakładka Usługi -> Poszukaj usługi BitGuard i ją odznacz -> Zastosuj -> Uruchowm ponownie komputer. Powinno pomóc.

Opublikowano

Więc tak. Start -> msconfig (wpisz w wyszukiwaniu) -> Zakładka Usługi -> Poszukaj usługi BitGuard i ją odznacz -> Zastosuj -> Uruchowm ponownie komputer. Powinno pomóc.

Nie mam takiego czegoś jak BitGuard :D 

Może jeszcze poszukam, a jest jeszcze jakiś sposob?!

Opublikowano

Jak masz w Originie gry to kliknij prawym na SPrawdź Aktualizacje jak to nie zadziała to PPM + napraw instalację. Nie wiem co by mogło jeszcze pomóc. (Oczywiście gra FIFA World).

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wchodzisz w panel sterowania --> centrum zabezpieczeń ---> zapora systemu windows ---> w zakładce wyjątki zaznaczasz fifa 

a jeśliby nadal nie działało wyłącz antywirusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...