Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostalem telefon od taty i odrazu go zrootowalem.. kilka dni pozniej chcialem wejsc w google play , wyskoczyl mi blad i pisalo ze nie mam stabilne polaczenie.. a WiFi smigalo jak szalone... Przywracalem ustawienia fabryczne.. Powiedzcie mi co mam zrobic zeby dzialalo poprawnie.. i jak wgrac nowy ROM?

Z gory dzieki!

Opublikowano

Ja na początek wgrał bym softa i zobaczył czy działa na forum masz TuT napisany przezemnie jak wgrać CyanogenMod'a http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1167691-Jak-z-LG-L3-i-innych-urządzeń-z-Androidem-2.3.6-zrobić-Androida-4.0.4-^.^ , także zapraszam no a co do telefonu to jeszcze mozesz spróbować HardResecik :)

Model Telefonu Huawei Y300-100 czy 0100 nie wiem jak sie to pisze.. Probowalem reset z recovery i ustawienia fabryczne duzo razy nic nie dalo rady.. Czy do mojego fona mozna CyaogeonModa?

#Edit

Androida Mam 4.1.1 i pisze EmoticonUL 1.0

#Edit

Probowalem wgrac roma od huawei wchodze w recovery i wyskakuje blad ;<

Opublikowano

A hard reset?

@Edit może Sprubój wgrac softa przez kdz czy cos w google klepnij instalowanie softa na "nazwa fona"

@Edit a jaki dokładnie błąd czy podczas flashowania w ROM menager wybrałeś dobry model telefonu?

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Problem rozwiązany ;)

Wgrałem nowy rom od huawei.. tylko wyglad jest inny ;) Użyłem recovery z neta jakiegoś :)

Dzieki za pomoc Rabitt

Close  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...