Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

MagickG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem mianowicie od kilku dni nie wiadomo z jakich przyczyn mam ping 80-100, wcześniej miałem 30-40. Gra mi strasznie laguje, że nic nie idzie zrobic DC co 1min i tak na okrągło. Wie ktoś jakie mogą byc tego przyczyny? Mam intrnet 10mb/s, jeszcze sprawdzałem ping na speedtescie i tam wynosi 20ms. Czy to wina dostawcy internetu czy riotu?

Opublikowano

Możliwe, że internetu, choć Riot czasami też ma swoje 'odpały' i mają problemy z serwerami. Osobiście gram na pingu ~90 i nie mam ani lagów, ani żadnych DC. W innych grach również masz taki ping?

Opublikowano

jakiego masz dostawce internetu, bo mam to samo co Ty?

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Do supportu to nawet nie ma co pisać szkoda czasu. Pierwsza rzeczą jaką zrobiłem to zrestartowałem router i nic nadal ping z dupy za przeproszeniem. Jeszcze może to coś pomoże lagów nie mam na aramie, a na reszty mapach mam. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Pamiętam, że był jakiś program co obniża ping tylko nie pamiętam jak on się nazywał.

Opublikowano

WTFast się nazywał, odinstaluj swoja karte bezprzewodową i zainstaluj... sieć będzie ci się.pytać o hasło do routera, masz je pod routerem albo gdzies obok.

Opublikowano

Spróbuj właśnie uruchomić Lola na programie WTFast, a jeśli to nie poskutkuje, to skontaktuj się ze swoim dostawcą internetu i zagadaj, czy są jakieś problemy z przesyłem danych od ich serwerów. Być może Riot też pogrywa sobie z ludźmi nieraz. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...