Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomogę zareklamować Twój serwer na FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wstępie zaznaczę, że głównie interesują mnie serwery stabilne które już istnieją jakiś czas i wyrobiły sobie dobrą reputację wśród graczy.

Oczywiście mniej rozwinięte serwery lub takie które chciałyby się "wybić" będą mogły zrobić to właśnie u mnie.

Oferuję swoje 2 fan-page na Facebook'u poświęcone tematyce Metin2 PRIV

Moi "widzowie"preferują serwery Medium/Hard

1. Fan-page 1975 Lubię to
  2. Fan-page 672 Lubię to

Co w zamian?

Jeśli uważasz że moja reklama pomogła by Ci w tzw. "rozkręceniu" serwera to zaoferuj mi coś co mogło by mnie zaskoczyć :)

Tylko proszę nie oferować mi eq i sm'ów ponieważ każdy gracz danego serwera musi być tak samo traktowany a nie jakieś ulgi od Teamu. :)

Kontakt PW lub gg:10522800

Opublikowano

Gówno takie fb daję co z tego jak masz 2k lajków jak  95 % z tego to trupy ?

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Czyli nie interesują Cię SM to chcesz PLN/GM za taką marną reklamę? Innego wyjścia nie widzę.

logo.png

Opublikowano

Nie nazwał bym to marnej reklamy gdyż w ten sposób pomogłem wielu osobno a no np, youtuberom . Liczą się wyświetlenia które damy post zyskuje po udostępnieniu. Jak napisałem co chce w zamian to myślę że osoba która wie jak działa reklama na facebooku i SAMA zaoferuje mi coś ciekawego. Wszystko zależy od serwera i [HA].

Opublikowano

przy 2k lajków średnio jakieś 300 osób zwraca uwagę na to co udostępnisz, marna reklama jak już koledzy up napisali.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Nie nazwał bym to marnej reklamy gdyż w ten sposób pomogłem wielu osobno a no np, youtuberom . Liczą się wyświetlenia które damy post zyskuje po udostępnieniu. Jak napisałem co chce w zamian to myślę że osoba która wie jak działa reklama na facebooku i SAMA zaoferuje mi coś ciekawego. Wszystko zależy od serwera i [HA].

Czekam na ss z wyświetleń ostatnich postów jeżeli takie są.

logo.png

Opublikowano

Czekam na ss z wyświetleń ostatnich postów jeżeli takie są.

Fp nie ma żadnych postów.

przy 2k lajków średnio jakieś 300 osób zwraca uwagę na to co udostępnisz, marna reklama jak już koledzy up napisali.

Ostatnio jak wrzucałem to wyświetleń było ok,900 może to i mało jak na 1,8k. Jest to kwestia regularnego wrzucania filmików/postów :)

Zamykam temat na czas nieokreślony ze względu na to, że znalazła się osoba która potrzebuje pomocy przy zareklamowaniu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...