Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jungle 1350 IP

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej zacząłem grać rankedy (bronze II) i szukam jakiegoś champa na jungle, mam pantheona, mastera, jaxa i ew. xina. Myślałem na eve lub fiddlem, ale czy nie lepiej na zbierać od razu na coś droższego i lepszego (tu proszę o jakieś propozycje)? Najlepiej żeby ten champ nadawał się również na wyższe dywizje, a nie tylko na bronz.

Opublikowano

Evelynn

+ Niewidka

+ Mobilna

+ Boost do MS

+ Boost do AS

+ Ultimate daje tarcze

+ Slow

+ Świetne ganki

Opublikowano

Ja bym pozbierał na Twoim miejscu kasy tak do 4800.

Lee Sin, jak ktoś nim dobrze ogarnia, to granie w bronzie jest nim magiczne. Jakbyś z botami grał :D

Jarvan IV też 4800 kosztuje. Świetne ganki. Dobry focus w tf.

Ale za 1350 możesz Amumu kupić. Dobry w tf'ach. AoE stune z ulta. Dobra inicjacja z Q. Szybka jungla.

@down

Napisałem, że jak ktoś nim ogarnia. A żeby ogarniać trzeba się nauczyć ;).

Jarvan nie jest useless :)

@top

Możesz również uzbierać 6300 IP na Vi. Jeden z najlepszych junglerów na dzień dzisiejszy

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ja też bym dozbierał i kupił coś lepszego.

Fiddle żeby grać dobrze musisz mieć skilla, nie jest prostą postacią.

@UP

Lee wymaga nauki, nie tylko trzeba skillami i tyle.

Jarvan na tym poziomie jest useless, zresztą nawet na goldzie nim lamią.

Za tę cenę i nawet prostą postacią jest amumu.

stun,

aoe stun

łezka przelicznik dobija

nawet jak w early nafeedujesz, bądź twój team to amumu i tak w mid/late potrafi wygrać grę.

- taki że strasznie manożerny

Opublikowano

Udyr, bardzo dobry tanky jungler, ale żeby być nim dobrym trzeba ogarnąć jego skille, mimo że wyglądają na proste to korzystanie z nich jest kluczowe by zrobić dobry gank czy też uciec.

Nie polecam ci Fiddle'a, trzeba mieć skilla jak i dobre runy, gdyż jest on dosyć manożerną postacią gdyż często będziesz junglował z W które ma duży manacost więc blue u niego jest wymagane co może spowodować że twój mid nie dostanie blue.

Amumu też ci polecam, lecz musisz nauczyć się wtedy rzucać Q ponieważ w przypadku chybienia nie ma szans na dobrego ganka, ale powiem że jego ulti w TF'ach jest OP.

Podałem ci typowych junglerów, gdybyś chciał nietypowych to Jax i Tryndamere, lecz żeby nimi bardzo dobrze grać na tej linii, musisz potrafić grać na jungli, więc możesz ich brać jak będziesz już rozumiał zasady junglowania.

Mógłbym ci polecić Mundo, lecz zważywszy na fakt że jego ganki głównie opierają się o jego Q, więc nie warto go brać jeżeli nie trafiasz ze skillshotów, tak samo jak Amumu. Ale gdy nauczysz się trafiać, to ta dwójka będzie bardzo dobrym wyborem do kolekcji junglerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...