Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kolega za 1500zł nabywa taki oto komputer:

Intel Core i5 750 2.68GHz
4GB RAM
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 9800 GT
Windows 7
Zasilacz: iBox SL-8500BTX 500W

Komputer będzie głównie pod Dote 2 i LoLa. Proszę o zastrzeżenia i ew. zmiany ale max 1500zł. 
Opublikowano

Raczej to nie jest dobry budżet na którym można coś kombinować.

Na tym forum nie uzyskasz sensownej odpowiedzi, musiałbyś się udać na jakieś profesjonalne forum.

Ale skoro bierze to tylko pod te dwie gry, to raczej taki sprzęt je uciągnie bez większego problemu, więc nie ma sensu nic zmieniać.

Płynną grę w lola / dote 2 na tym sprzęcie gwarantuje, ale nic poza tym.

Opublikowano

Nie lepiej użyć procesorów nowej generacji, bardziej przyszłościowe rozwiązanie

Za 1500 zł można dobry zestaw złożyć który uciągnie bf 4 na high/ultra (ew. na medium, nwm jak z rozdzielczością )

Ps. w tym zestawie co podałeś nie pewny bym był tego zasilacza :]

Opublikowano

Witam :D Jestem tytułowym kolegą :D I pragnę się tylko zapytać, co trzeba zrobić żeby komputer stacjonarny łapał wi-fi? Wydaje mi się że  trzeba dokupić Adapter taki jak ten: 

http://allegro.pl/karta-adapter-wi-fi-wifi-ferguson-w02-250-650i-102-i4017744426.html

można kupić taki mały adapter a można też karte wifi na usb

kolega miał taki adapter na usb i jak miał telefon koło niego i ktoś dzwonił to mu wifi wyłączało, kupił karte wifi na usb z antenką i nie ma żadnego problemu 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

No do mnie raczej mało kto dzwoni xD (forever alone :/) więc problemu nie powinno być ;] Ale mimo wszystko chyba lepiej kartę ;D. Mógłbyś mi podać linka do takiej karty albo chociaż ile kosztuje średnio? Koszty nie muszą być małe ponieważ mój kolega Jano zle ujął moje wymagania cenowe xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...