Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Velkoz.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Velkoz niedawno dostal visual update i jak pisze do supportu niechca mi go zwrocic co mam robic?

Dodam tez ze anivia tez dostala podobnego VU i jakos moglem ja zwrocic.

Opublikowano

Oni mi napisali wczesniej ze dostal drobne zmiany ale wedlug regulaminu powinni mimo tego mi go zwrocic.

Sproboje jeszcze raz in napisac i skopiuje kawalek regulaminu najlepiej.

Opublikowano

Oni mi napisali wczesniej ze dostal drobne zmiany ale wedlug regulaminu powinni mimo tego mi go zwrocic.

Sproboje jeszcze raz in napisac i skopiuje kawalek regulaminu najlepiej.

Nic im nie kopiuj, tylko odnieś się do tego ustępu w regulaminie, jeśli rzeczywiście dostał VU. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale gdzie tu jest różnica?!

Za coś takiego nie zwrócą IP, a jak już, to chyba zrobi to jakiś nowo przyjęty supporter.

Przecież tutaj nie ma nawet niczego dodanego czy odjętego, jest tylko.... jakaś zmiana kolorów tak na prawdę.

Dodatkowo, tego jeszcze nie ma na serwerach, więc co ty chcesz zwracać?

Opublikowano

Kłócisz się o coś co tak na prawdę nie ma sensu.

Jakby to była jakaś większa zmiana lub chociaż widoczna a nie przyglądasz się 2h na postać i dopiero zauważasz zmianę.

Opublikowano

Fakt, nie dostał nic poważnego, drobna zmiana, która nie ma tak na prawdę wpływu na nic w grze, więc. Poprzednio napisałem, że jeśli faktycznie go dostał, lecz nie ma, to nie masz o co pisać, nie zwrócą tego. ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma szans na zwrot. Te skurwesyny nie chciali mi malzahara po reworku zwrócić. Będą Ci pisali że nie mas zżetonów i że to nie jest vu tylko "upiększenie" 

Opublikowano

@up bo to się nie pisze do polskiego supportu, ja pisałem do polskiego supportu o zwrot Sejuani i Anivi nie chcieli zwrócić. Napisałem raz do angielskiego supportu odrazu dostałem IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...