Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - wyżyna, eq i takie tam sprawy

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam bodziaka 75lvl. Aura P. Do niego też mam pomocnika z 60% buffami. Chciałbym tym bodziakiem klepać wyżynę w celu zarobkowym. I teraz tak: chcę jakoś ominąć zabawę z grotą. Tzn może inaczej --> nie chciałbym kupować eq pod grotę i potem zmieniać po wyżynę. Moje pytania są takie:

1. Czy jeżeli na 75lvlu kupię eq pod wyżynę to czy na takim eq dam radę expić w grocie?

2. Jakie bony powinno mieć eq pod wyżynę, czego powinienem mieć dużo? Obrażeń, obrony? No i jakie tam bony. I też chciałbym wiedzieć jakie powinienem pod wyżynę kupić itemy (tzn. chodzi mi o nazwę itemów).

W metina jestem raczej p**** nie skoczek dlatego chciałbym od was się dowiedzieć jakich itemów potrzebuję, z jakimi bonami. Liczę na was przyjaciele.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wolę tutaj, dlatego, że inni będą mogli zobaczyć wypowiedzi i potwierdzić lub nie wypowiedź np. twoją.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to zależy czy chcesz bić cały spot czy też grupkę jeżeli cały spot to myślę że dałbyś radę raz mój kolega poszedł z eq na wyżynke do groty i dawał rade ubijać moby, jeżeli grupkę to spokojnie dasz radę.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano
1. Czy jeżeli na 75lvlu kupię eq pod wyżynę to czy na takim eq dam radę expić w grocie?

Wątpię, możesz zawsze poprosić znajomych by pomogli Ci przejść przez grotę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...