Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić? Seria A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tevez/Di Natale./"Chielini" Nwm jak to sie pisze :D Abate

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Abate mam, ale dzisiaj kupiłem Maicona, Abate póki co na rezerwie. Czyli co sugerujesz żeby sprzedać Balotelliego i kupić Di Natale ? :)

91.jpg

Opublikowano

Zależy, Ja CI proponuje atak Balotelli + Di Natale. A jeżeli dobrze Ci sie sprawuje Palacio to go zostaw z Balotellim. Za honde wstaw Teveza, (strzela z daleka + siła)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Co do lewej obrony, chyba jednak postawie na Constana, jest raczej dużo lepszy niż Radu. Formacja 4-4-2, to raczej nie jest zbyt dobry pomysł. Zamiast Hernanesa chyba wolałbym postawić na Honde, ewentualnie tak jak mówił kolega wyżej Teveza. Napad musze zmienić, przynajmniej Palacio, ale DI Natale strasznie drogi i ciężko mi go będzie zdobyć, to samo z Tevezem.

91.jpg

Opublikowano

Co do lewej obrony, chyba jednak postawie na Constana, jest raczej dużo lepszy niż Radu. Formacja 4-4-2, to raczej nie jest zbyt dobry pomysł. Zamiast Hernanesa chyba wolałbym postawić na Honde, ewentualnie tak jak mówił kolega wyżej Teveza. Napad musze zmienić, przynajmniej Palacio, ale DI Natale strasznie drogi i ciężko mi go będzie zdobyć, to samo z Tevezem.

Hernanes jest lepszy od Hondy.

Radu ma większe umiejętności obronne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano
http://www.futhead.com/14/squads/8962613/

Extra skład tak trzymać, zmieniłem tylko 2 zawodników- Constanta sobie zostaw grałem radu dlugo, uważam, że constatnt lepszy. 

Benatia też jest świetnym zawodnikiem, wiec nie ma co z niego rezygnować, dołożyłem abate, swietna gra w ofensywie i do tego bardzo szybki wiec polecam

Chielliniego też dodałem, przetestuj sobie go a zobaczysz, ze bedzie swietny

Atak Baloteli + Palacio jest bardzo dobry sam mam jeden taki składzik :P

Zgodze się, że tevez ma świetne strzały ale też więcej kosztuje. Polecam go jak bedziesz miał fundusze ale honda też jest bardzo dobry

Opublikowano

Gram w fife world, czyli są dużo inne ceny niż w Fifie 14. 

http://www.futhead.com/14/squads/8984028/

Zrobię chyba coś takiego. Ewentualnie zamiast Abate dam Maicona, a zamiast Cuadrado, Candreve. 

Co myślicie o takim składzie ? ;)

Za Abate daj Maicona.

Jest bardziej kreatywny i ma większe umiejętności obronne.

Opublikowano

Dałem Hernanesa za Honde, i Cuadrado za Candreva. Niestety nie stać mnie póki co na Chielliniego. Szkoda, że troche zgranie się posypało :/

91.jpg

Opublikowano

Dałem Hernanesa za Honde, i Cuadrado za Candreva. Niestety nie stać mnie póki co na Chielliniego. Szkoda, że troche zgranie się posypało :/

Można tam dać takich zawodników, jak Benatia czy Barzagli.

Opublikowano

Na razie na środku obrony mam Caceresa i Benatie, także jest okej. Tylko mam 78 zgrania. Wiesz może czemu ??

91.jpg

Opublikowano

Honda w ogóle jest na rezerwie. W jego miejsce wkleiłem Hernanesa .

Hernanes jest pewnie na ŚP, a w formacji 4-1-2-1-2 powinien grać jako ŚPO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...