Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dotarłem wreszcie do tej ilości IP i rodzi się pytanie, kogo mam zakupić? Głównie będę skupiał się na ADC gdyż ich nie mam zbyt wielu a ostatnio często wywalają mnie na właśnie tą rolę więc:

ADC:Kog'Maw,Vayne, Caitlyn, Graves? Bardziej nastawiony jestem na Kog'a i Vayne gdyż mogą oni iść na inną linię w razie gdyby ktoś zakosił ADC.

Top: Trundle, Renektona, Riven, Rumble, Kennen?

Jungle: Lee Sin, Maokai, Nocturne, Skarner? Zastanawiałbym się nad Lee Sinem bo nie wymaga Blue, ale ma ponoć dostać nerfa, a poza tym trochę oklepane "plejsy" da się nim zrobić.

Oczywiście możecie podawać swoje propozycje, ale radziłbym je dodać wraz z tym co podałem wyżej.

Opublikowano

Witaj, otoz ja bym ci radzil tak: ADC: Vayne albo pozbierac sobie 6300 na: luciana, jinx, varusa, dravena. Ja osobiscie najbardziej lubie jinx a potem varusa.

Top: z tym wymienionych bym ci radzil Riven. Ale tez bardzo sie oplaca uzbierac 6300 i kupic Yasuo. Jest swietny, zwlaszcza gdy sie dobrze zbudujesz, trundle i nasus tez dobrzy są.

Jungle: no Lee Sin jest pro, lecz musisz dobrze trafiać z Q. Potem bym ci polecal nocturne. Sam go mam i świetnie mi sie nim gra. Z takich za 6300 na jungle to dobrzy, a nawet bardzo są rengar i kha'zix i według mnie Diana.

Mam nadzieje ze ci pomoglem i jagby cos to pisz pw lub pod postem ;)

Pozdrawiam :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...