Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań...

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jest możliwość utworzenia dwóch grup na serwerze DayZ i swobodne korzystanie z czatu pisemnego oraz głosowego na obydwu grupach ?

2. Jak sie obraca obiektem podczas budowania przedmiotu np: Wire Fence lub Tank Trap Kit (metoda Q i E nie działa... nie wiem czemu, albo ja coś źle robie)

3. Miałem taką sytuacje, że na serwerze (nieoryginalnym) od czasu stworzenia grałem z bratem i nic sie nie działo, i on i ja nie mieliśmy oryginałów i wszystko chodziło. Potem jak mój kolega (też nie ma oryginału) wbił to pisało mu "Zostałeś wyrzucony z serwera" a na czacie w grze "illegal copies may degrade". Potem jak brat wyszedł kolega jakimś cudem wbił, kiedy brat starał sie wbić pojawił sie ten sam problem i później kolega wyszedł a brat wbił i okazało sie że ma takie same rzeczy jak u mojego kolegi. Da sie coś z tym zrobić? i żeby oni mogli grać razem ?

3 problem rozwiązany.

Opublikowano

1. Czy jest możliwość utworzenia dwóch grup na serwerze DayZ i swobodne korzystanie z czatu pisemnego oraz głosowego na obydwu grupach ?

2. Jak sie obraca obiektem podczas budowania przedmiotu np: Wire Fence lub Tank Trap Kit (metoda Q i E nie działa... nie wiem czemu, albo ja coś źle robie)

3. Miałem taką sytuacje, że na serwerze (nieoryginalnym) od czasu stworzenia grałem z bratem i nic sie nie działo, i on i ja nie mieliśmy oryginałów i wszystko chodziło. Potem jak mój kolega (też nie ma oryginału) wbił to pisało mu "Zostałeś wyrzucony z serwera" a na czacie w grze "illegal copies may degrade". Potem jak brat wyszedł kolega jakimś cudem wbił, kiedy brat starał sie wbić pojawił sie ten sam problem i później kolega wyszedł a brat wbił i okazało sie że ma takie same rzeczy jak u mojego kolegi. Da sie coś z tym zrobić? i żeby oni mogli grać razem ?

1. Nie.

3. Piractwo? mpc nie popiera.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

problem nr 3 rozwiązany (chyba)

P.S

ktoś już coś budował na tym standalone jakieś budynki?? plis odpowie mi ktoś na 2 pytanie ?? 

Opublikowano

problem nr 3 rozwiązany (chyba)

P.S

ktoś już coś budował na tym standalone jakieś budynki?? plis odpowie mi ktoś na 2 pytanie ?? 

W DayZ Standalone nie można budować.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W DayZ Standalone nie można budować.

o.O ...

jak nie można? a ja postawiłem ogrodzenia i namioty i te kamuflarze pojazdowe. Tyle że wszystkie w 1 kierunku.

Opublikowano

Napewno w DayZ Standalone? A nie przypadkiem w DayZ Modzie?

no mam arme jako główny katalog a dayz jako dodatek do tego. A co? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...