Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas logowania

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Priorytetem są osoby które kupiły SpeedBoost'y, czyli jest dużo osób w grze, a ty nie kupiłeś jeszcze SpeedBoost'ów i nie możesz aktualnie grać.

Opublikowano

Dodam iż patentem na to jest zakup małych ilości SB, ja kupiłem 1500 łącznie bodajże smsem, i raz mi się od tego czasu tylko to przydarzyło, w dniu rotacji, kiedy i tak się grać nie dało.

Opublikowano

Aha czyli to jest w miarę normalnie? Bo poszukałem na forum i było, że już ten błąd nie wyskakuje. Ogólnie dziwne jest troszku bo na drugie konto gdzie nie ma nic mogę normalnie wbić.

1.jpg

Opublikowano

Aha czyli to jest w miarę normalnie? Bo poszukałem na forum i było, że już ten błąd nie wyskakuje. Ogólnie dziwne jest troszku bo na drugie konto gdzie nie ma nic mogę normalnie wbić.

Teraz serwy są już raczej mniej obciążone z racji godziny, więc sprawdź na głównym koncie.

Opublikowano

Napisze tutaj, żeby spamu nie robić.

Kiedy próbuje się zalogować na APEX-EU pisze: "Uwierzytelnianie jest chwilo niedostępne. Spróbuj później."

Na inne servery mogę wejść a na APEX-EU też tylko nie z głównego konta :/. Zrobiłem inne i z tego mogę wejść.

Opublikowano

Napisze tutaj, żeby spamu nie robić.

Kiedy próbuje się zalogować na APEX-EU pisze: "Uwierzytelnianie jest chwilo niedostępne. Spróbuj później."

Na inne servery mogę wejść a na APEX-EU też tylko nie z głównego konta :/. Zrobiłem inne i z tego mogę wejść.

Czasowa blokada konta.

Zwykle występuje po używaniu cheatów.

Musisz zaczekać kilka godzin (do 8h) na odblokowanie.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...