Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PingwinPack4 - Problem z pluginami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem jak zainstalować pluginy na serwer pingwinpack4 tworze folder plugins, wgrywam authme, zmieniam silnik na MCPC plus i dalej nic (nie zmieniam tylko wgrywam bo nic nie usuwam) pluginy nie dzialają,i tworze w notatniku start.bat tam gdzies znalazłem co tam wpisać :D Wpisałem tak:java-Xms1024M -Xmx1024M -jar mcpc-plus.ar nogui

PAUSE

POMOCY!

Opublikowano

Witam nie wiem jak zainstalować pluginy na serwer pingwinpack4 tworze folder plugins, wgrywam authme, zmieniam silnik na MCPC plus i dalej nic (nie zmieniam tylko wgrywam bo nic nie usuwam) pluginy nie dzialają,i tworze w notatniku start.bat tam gdzies znalazłem co tam wpisać :D Wpisałem tak:java-Xms1024M -Xmx1024M -jar mcpc-plus.ar nogui

PAUSE

POMOCY!

Najpierw zainstaluj mcpc plus, uruchom go i dopiero wtedy się sam utworzy folder mods i tam wrzucisz mody. P.s. mody czasami trzeba rozpakować przed wrzuceniem, a czasem wrzucić paczkę zip. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...