Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter wotlk 3.3.5a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zielony w wowie kiedys gralem ale nie ogarniam na pamiec skilli talentow miejscowek nic .

Prosze o pomoc z :

jakie armory i z czym skladac na huntera np . cloth z dex i str ?

i ogolnie jakies rady gdzie expic itd aktualnie mam z 5 lv xD

+

Opublikowano

Robie robie :) czyli wszystkie iteamy leather ( no oprocz broni ;v ) z int stamina i agility git . Ale niestety nie wiem jakie itemy bierze sie pod enh szamana ;DD

+

Opublikowano

Tak na przyszłość to jeśli nie wiesz w jakie staty ładować to idź do quartermastera pvp w stolicy twojej frakcji i zobacz sety pod wybraną klasę, tam masz wszystko.

I tak jakbyś nie wiedział to:
Stolice
Alliance - Stormwind

Horda - Orgrimmar(Nie polecam, śmierdzi)

:D

Opublikowano

Śmierdzi to stormwind. W wowie nie ma takiego stata jak dex. agility zawsze jest dla huntera, jak jeszcze levelujesz to lecisz poprostu w lether z agility/attack powerem.

Od 40 przerzucasz się o ile masz itemy, na mail bo hunter od 40 się naumieje u trenera mail nosić.

Co do endgame(na 80) to zależy już od drzewka w które idziesz i czy pod pvp czy pve.

Opublikowano

Ok dzieki a na ktorym lvl i gdzie nauczyc sie jezdziectwa ?

btw. chcialby ktos pograc i pogadac na ts ? samemu sie nudno gra a z kims i kto moglby mi na bierzaco cos podpowiedziec i dac jakies wskazowki na przyszlosc byloby o wiele lepiej :D gram w hordzie

edit : a i jakich skilli sie nauczyc mam na mysli te skille enchanting , mining itd

edit 2 ; kolejne pytanie czy moge uczyc peta jakis nowych skilli ? zlapalem sobie dzika i wbijaja mu sie lv ale nigdzie nie widze mozliwosci nowych skilli aktualnie ma 3 skille

+

Opublikowano

Pet nie będzie miał 80 skilli, a te co ma co kilka lvli same aktualizują się na wyższy rank.

Dodatkowo na którymś lvlu pet będzie miał talenty(nie pamiętam na którym), z tym że pet będzie zdobywał 1 pkt. co kilka lvli.

Riding od 20lvla mazs możliwość kupienia + mounta 60% ground (gdzie?) zależy od rasy, jak pdoasz powiem gdzie.

Na 40 lvlu masz lepszy riding i mounta 100%. Od 60 zaczyna się latanie.

Opublikowano

Skoro troll to Sen'Jin Village jest miejscem gdzie się uczysz ridingu i kupujesz mounty(raptory takie). Możesz przechowywać itemy w bagu, także w banku, z tym że najbliższy bank znajdziesz w Orgrimmarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...