Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na topa za 4800

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak co gram w lola 7 miech i szukam postac na topa za 4800 i tylko za tyle jak coś z postaci za 4800 nadawających sie na topa mam tylko lee jak cos to szukam albo op dmg albo 50/50 ad/tank najlepiej. prosze o + i - i podac takie postacie co w najbliższym czasie nie zostaną strasznie znerfione

Opublikowano

Dozbieraj 6300 i kup Dariusa, warto.

Akurat nie za bardzo bo nie ma escape ani nie jest mobilny

@topic

Polecam ci mundo dużo może zdziałać zobacz na mój lolking na % win nim, wg mnie on jest bardzo mobilnym topem jedyne champy lepsze od niego to rene i trundle.

Opublikowano

Lee Sin. Mobilny, spory dmg. Brak many, ma energie. Ale zbliża się jego rework, więc zobaczymy co z niego będzie.

Trundle. Na topie niszczy. Slow, lifesteal. Wytrzymały bardzo ;d.

Ostatnio sporo Rumbla widzę, też ciekawa postać. Brak many, ale przegrzewa się szybko :D

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Akurat nie za bardzo bo nie ma escape ani nie jest mobilny

@topic

Polecam ci mundo dużo może zdziałać zobacz na mój lolking na % win nim, wg mnie on jest bardzo mobilnym topem jedyne champy lepsze od niego to rene i trundle.

Bronze V doradza. Idź gnić tam nadal

@TOP

Polecam Ci teraz wukonga/dariusa strasznie dobre postacie :)

kxAyLut.png

Opublikowano

Tez polecam Riven jak pan powyzej ;). Jest swietna. Wbijasz ulta i ciesniesz jak chcesz, a do tego czasu grasz pod wieza i czekasz na ganka. Wukong tez dobry. Polecam Ci obie te postacie, lecz ja bym wzial riven.

Pozdrawiam :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Riven:

+ duża mobliność

+ dobry dmg na pierwszych lvl

+ łatwe farmienie

- ciężko się nią gra na jax oraz tanki

- jeżeli nie ownujesz linii to ciężko ci będzie kogoś zabić bez ulta

Trundle:

+ mobilny

+ contruje jaxa oraz renka

+ nie jest manożerny

+ gdy masz ulta masz duża szansę przeżyć na ganku

sorry minusów nie podam bo dopiero uczę się grać trundlem i jako tako narazie minusów niewidze

Pomogłem daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...