Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno cashu - pytanie

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie mam problem z kupnem cashu na globalu po przez paypal Obecnie mamy 10% rabatu po zalogowaniu się na stronie gamigo wybraniu pakietu z cashem następnie wybraniu opcji płatności klikam dalej i przechodzimy do strony logowania na konto paypal Ale w trakcje logowania wywala mi błąd :

Przepraszamy ale teraz nie może być zrealizowana tranzakcjha Spróbój innej płatności Mam tak od 2 dni

Bardziej chodzi mi o to żeby ktoś sprawdził czy też ma takowy błąd 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Może masz coś z internetem (miałam to kiedyś), a podzcas prób z innego komputer'a problem znikał... napisz do nich poprez facebook lub ticket na stronie PP. D:

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Może masz coś z internetem (miałam to kiedyś), a podzcas prób z innego komputer'a problem znikał... napisz do nich poprez facebook lub ticket na stronie PP. D:

Cóż zrobiłem jak mówisz i cisza brak odpowiedzi

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cóż zrobiłem jak mówisz i cisza brak odpowiedzi

Zapytaj się na serwerze ładujących czy mają podobny problem, jeżeli tylko u Ciebie to wyślij zgłoszenie do paypal. 

Opublikowano

Zapytaj się na serwerze ładujących czy mają podobny problem, jeżeli tylko u Ciebie to wyślij zgłoszenie do paypal. 

Pisałem do nich ale przysłali gotowiec żadnej odpowiedzi sensownej 

Inna przegladarka moze sie uda?

NIc nie dało nawet zmiana kompa 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...