Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z konfiguracją JTS3ServerMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem sobie bota JTS3ServerMod skonfigurowałem i wgrałem na VPS.

Po odpaleniu bota niby wszystko działa bo po wpisaniu !botinfo wyskakuje informacja, ale

Nie ma wiadomości powitalnej, ani nie ma o tym nic w cfg ;/

Bota nie ma na żadnym kanale.

I mam jeszcze pytanie, co ustawić w CFG aby puszczał on muzyke ?

Z góry dziękuje.

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Opublikowano

1. JTS3ServerMod stawiasz na tej samej maszynie co TS?

2. Posiadasz domyślny port QUERY?

1. tak bot działa normlane bo wpisuje !botinfo i dostaje wiadomosc

2. tak

w tym configu wgl. nie znalazłem Lini włączającej welcomemessage, bo jak np oglądałem tutoriale to tam własnie bylo czy ma być włączone czy nie, a tutaj tego nie ma.

Opublikowano

To co mam w tym bot-functions wpisać ? i jak ? (jaka forma)

A jak zrobić update? chodzi o całego systemu czy tylko tego Moda ?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hey.

Zainstalowałem tego moda a dokładniej usunąłem wszystko poza treścią odpowiedzialną za AFK move w pliku config.

Boot działa wypróbowałem lecz nie widzę go na kanale, dlaczego ?

wlprzemek.png

Opublikowano

Hey.

Zainstalowałem tego moda a dokładniej usunąłem wszystko poza treścią odpowiedzialną za AFK move w pliku config.

Boot działa wypróbowałem lecz nie widzę go na kanale, dlaczego ?

@wlprzemek

Hey, to nie jest odpowiedź na pytanie :P. (jak masz jakiś problem to pisz nowy temat). Proszę mini "poradnik" :D

1. Klikamy na wolne miejsce (prawym przyciskiem myszy) (na pasku z szybkim dostępem (tam gdzie mutujesz głośniki itd))
  2. Wybieramy opcję "Customize Toolbar"
  3. Szukamy zakładki "Misc" następnie w tej zakładce na samym dole znajdziesz opcję: "Toggle ServerQueryClients" klikamy na nią 2 (dwa) razy.
  4. Na naszym pasku pojawi się ta opcja "Toggle ServerQueryClients" klikamy na nią i szukamy bota na naszym serwerze :)

Obrazkowo:

190561418318226992255.png

348261418318226992255.png

198991418318226992255.png

Opublikowano

Obecnie JTS jest jedyną alternatywą dla ludzi bez wiedzy o programowaniu, więc to i tak dobrze, że mają takie coś.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

A czy do tego bota można dodawać inne funkcjonalności? - czy to już wyższa szkoła jazdy :D

A jakie są alternatywne lecz płatne boty ?

wlprzemek.png

Opublikowano

A czy do tego bota można dodawać inne funkcjonalności? - czy to już wyższa szkoła jazdy :D

A jakie są alternatywne lecz płatne boty ?

Dodawać? Czyli np. dopisać swoje? Jest tam szereg wielu funkcji, jeżeli chcesz mogę Ci o każdej troszeczkę opowiedzieć :)

Alternatywne płatne boty to np, mBOT :)

Opublikowano

dokładnie tak jak mówił KaaceeQ, jest wiele funkcji typu poke, powitalna, kasowanie kanalow, afk, mute, ochrona nagrywania. W katalogu JTSa masz plik readme i inne pliki html ktore pokazują jak co skonfigurować i za co odpowiada. Kiedyś nagrałem poradnik dla poprzedniej wersji JTS, ale gościu zmienił system konfiguracji.

Alternatywy? na dzień dzisiejszy mbot, koszt to 200 zł na zawsze,

ew. zapraszam do bety mojego bota o ile spełniasz warunki, Wersja stabilna przebije mbota i JTS kilkukrotnie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...