Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS i inne Gry lagi po formacie :/

hipperpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Cs'em, przed formatem miałem pełno programów a cs chodził 70-100 fps a nagle jak zrobilem formata to 10-30

Czasami dociągam do 70 ale jak nikogo nie ma w pobliżu, natomiast jak sie odwrócę i bedzie jakas strzelanina to od razu mam 10-30 fps

Próbowałem przeczyścić kompa CCleanerem ale nic,  prosze pomóżcie ! 

Parametry:

Windows 7 Home Premium 64-bit

Intel Core i3 CPU M 370 @ 2.40GHz

4,0GB RAM 

Intel HD Graphics 

Opublikowano

Aktualizacja sterowników graficznych.

Tak jak napisał kolega

Może miałeś pobranego jakiegoś "Game Boostera", lub mniejsze ustawiania w cs'ie.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

W innych grach też masz ten problem?

Tak np w LoLu ale jak dam na Low grafike to 30-40 fps wycisne 

Tak jak napisał kolega

Może miałeś pobranego jakiegoś "Game Boostera", lub mniejsze ustawiania w cs'ie.

Game Boostera nie mam, a Sterowniki tak jak napisał tamten kolega sprawdzalem i  pisze ze wszstkie są aktualne, ale jak przeskanowalem DriverDoc to wykryło 27 błędów sterowników :/

(ps: nie umiem zaktualizowac sterowników) 

Opublikowano

Powiem tak, Windows 7 sam instaluje sterowniki, lecz są one przestarzałe, np ja miałem z 2006 roku i taka Tibia się cięła, zaznaczam Tibia.

Także, radzę Ci pobrać sterowniki z tego roku i problem zniknie.

Opublikowano

Zostawiłem komputer na kilka godzin bez dotykania przed chwilą włączyłem cs'a i 70-100 jest, może rzeczywiście sam instaluje sterowniki  :D dzięki wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

komputer gotowy z allegro? Nie polecam kupywac gotowców z allegro . Najczęściej są to komputery , które nie są dobrze zoptymalizowane , są słabe podzespoły ( w Twoim przypadku karta graficzna Intel HD Graphics  jest beznadziejna, mało wydajna). Niestety nie pograsz sobie w lepsze gry na takim sprzęcie .  

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że nigdy nie aktualizuje się sterowników z menadżera urządzeń, tam zawsze pokaże Ci, że posiadasz aktualne. Sterowniki zawsze ściągamy z oficjalnej strony producenta. Wiele osób popełnia błąd i próbuje aktualizować sterowniki właśnie przez menadżer. To co napisał kolega wyżej na tej karcie ciężko będzie wyciągnąć coś więcej. Ta karta służy do prac biurowych, a nie do grania. Laptopy nie nadają się do gier.

Opublikowano

komputer gotowy z allegro? Nie polecam kupywac gotowców z allegro . Najczęściej są to komputery , które nie są dobrze zoptymalizowane , są słabe podzespoły ( w Twoim przypadku karta graficzna Intel HD Graphics  jest beznadziejna, mało wydajna). Niestety nie pograsz sobie w lepsze gry na takim sprzęcie .  

Komputer nie jest z allegro, ale jak grałem w COD MW3 albo BF3 co śmigało ładnie a COD to nawet na full detalach 

Temat do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...