Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hematów na ravia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam długi weekend aż do środy, więc można trochę nocek pozarywać bez gimby! Moje pytanie brzmi następująco :

Gdzie i w jaki sposób dropić hematy, nigdy ich nie dropiłem dropiły mi tylko przy zabijaniu metinów i minimalnie przy expieniu w ciągu 2 tygodniu dropło mi ich z rękawicą złodzieja, max 20! Szlak mnie trafia jak widzę na shopach tyle hematów w paczkach po 30 szt. Potrzebuje zmianek, zmianki trochę kosztują a najłatwiej będzie je dropnąć z hematów. Gdzie polecacie dropić te hematy aby b.dobrze leciały? posiadam dużo rękawic złodzieja. BEZ cheatów!

Mam dyspozycji dwie postacie :

Sura wp 54 lvl
15k pż ; nieco ponad 400 defa ; fms+9 śr32 ; skile m4

Woj Body 35 lvl
8k pż ; ok. 220 defa ; fms+9 śr 23(mogę zamieniać z surą) ; skile m1 (berek,aura)

Macie jakieś sprawdzone sposoby? przypominam że w m1 już nie ma sensu dropić bo nie można mieć gildi na takim lvl, więc nie podawajcie tego sposobu :)

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Bodziakiem preferuje jezdzic na metki do m2 i dropic pudelka z KU. Co do WP to nie wiem jak radzisz sobie z v1 ale tam powinines expic (dropic hematy).
A co do dropienia hematow to dropia one niezaleznie od miejsca gdzie sie expi i od moobow jakie zabijasz. Aby je dropnac poprostu trzeba miec szczescie. :) Reasumujac im wiecej potworow zabijesz tym wieksze szanse ze Ci dropna hematy. Jednak nie bulwersuj sie jak przez kilkanascie minut Ci zaden hemat nie dropnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...