Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISU-152

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak grac czołgiem ISU-152 po kupnie go i nie ulepszeniu bo nie wiem czy bić tym trolem czy kopić działo 122mm bo tym trolem to rzadko co przebije . A i pisali mi żeby kupić do tego trola premium golda ale to za drogo a ja mam tylko 150 tys kasy i pewnie w każdej bitwie będę wychodził na - i to dużo  bardzo .Więc proszę mi poradzić jak nim grać żeby wbić to działo X tieru 

Opublikowano

Ja wozilem 6 zlotych pestek i reszte HE. 

Na premce zlota pesta sie zwraca o ile zada +500/600 dmg ale nie wiem jak bez premki

Graj tak samo jak su 152 tylko pamietaj ze isu jest mniej mobilne. Prawdziwa zabawe zaczyna sie na BL10 ale na trollu tej jest fajnie choc nie tak jak w SU 152.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kup sobie czołg premium i zarabiaj kase, a potem wal z golda. Ew. wal z OB.

Opublikowano

Powiem tak trzeba mieć kasę żeby sobie kupić czołg premium.Ja nie posiadam kasy więc to odpada ;/

Opublikowano

a ja jeździłam tylko na trolu i pakowałam burzaki. inne działa nie opłaca się kupować. burzaki zawsze wchodza :) nawet za 900hp

Opublikowano

Kupuj siatkę i trzymaj się nie za daleko ze względu, że troll jest nie celny i długo skupia.

Siatka na isu ? 

Po co jak i tam co chwile się musisz ruszać, siatkę najlepiej na czołgi, które mają dobry wychył działa.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

jednak założyłem trola kupiłem burzaki i dziś przez 4h zarobiłem 350 tys na czysto i trochu expa i do soboty myślę ze uzbieram na to top działo

Opublikowano

A czy ja pisałem że nie kupiłem gasek...kupiłem je i zostało coś 25k expa a muszę mieć 63

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...