Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze z konta

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość przesłania pieniędzy z telefonu na konto bankowe lub serwis typu paypal (żebym mógł zapłacić za cos lub wypłacić)

Kiedyś robił coś takiego mój kumpel, ale to było w 2008/2009 ;D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

tak.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

na konto bankowe tak, dane banki mają swoje apki i tam można wszystko ogarnąć, za pomocą androida czy coś.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Dokładnie chodzi mi o wysłanie np sms czy cos takiego.

Może ktoś podać jakiegoś linka cos?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

to twój problem pytać się w banku czy u operatora czy mają taką obsługę konta i czy ty masz ją aktywną , oczywiście dotyczy tylko usług abonamentowych np ja mogę wysłać kasę komuś na Facebooku czy zlecić wypłatę na dowolne konto albo zapłacić komuś za doładowanie telefonu z samego tylko telefonu czy z konta bankowego ;)

w każdym innym przypadku nie ma i nie będzie żadnej możliwości poza kontami premium SMS ( wiadomo przelicznik 1:3 , płacisz 30 zł uzyskujesz 10zł  do wypłaty )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...