Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem konto

Hype5x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno temu kolega dał mi passy do konta jakiś rok temu bo nie gra. On miał maila ja tylko login i haslo. Grałem z 2 miesiące i miałem przerwę z 2 miesiące i jak chciałem się zalogować to musiałem zmienić hasło i maila, wiec git mam maila i hasło zmienione. Dzisiaj kolega do mnie czy hasło zmienione, co mogę zrobić aby nie dawać mu konta bo nie dość ze mam wysoka ligę to dużo hajsu w konto wjebalem. Nick zmienic, czy co, może po prostu powiedzieć ze ukradli czy coś, bo i tak chyba go nie odzyska bo ja mam wszystko. Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Chyba nic nie zrobisz  według mnie , co z tego ze e-mail zmieniles , jesli twoj kolega ma pierwszy e-mail na ktorym te konto bylo zalozone poraz pierwszy moze je odzyskac piszac do supportu . Jesli tak Ci zalezy na koncie to pogadaj ze swoim kolega bo innego wyjscia nie widze

Opublikowano

Ale Ty przeciez nie masz tego pierwszego e-maila wiec on w kazdej chwili moze napisac do supportu , ale czy mu sie uda to tez zalezy bo z tego co wiem to trzeba podac wiecej niz pierwszy e-mail .  Zawsze mozesz sciemnic , ale kto wie czy on napisze do supportu czy nie , ja bym na  twoim miejscu z nim pogadal

Opublikowano

Tak , jesli podasz pierwszy e-mail i inny takie typu pierwszy champ kupiony za IP , RP , pierwsze kupione RP . Jesli podasz to czego support bedzie chcial mozesz odzyskac konto

Opublikowano

Ale przecież to chore. Jak sprzedam konto na Allegro, to potem odzyskać mogę? Chore trochę. Pierwsze rp ja kupiłem i ja wiem kiedy i co kupiłem, on nie wie. Wiec raczej tego nie wie.

Opublikowano

Z własnego doświadczenia. Ukradli mi konto jakimś programem, nie pisałem do supportu bo uznałem że to nie ma sensu przez głupotę straciłem konto pogodziłem się z tym. Jednak po ponad roku postanowiłem zawalczyć o swoje. Nie znając id konta odzyskałem bez problemu. Tak więc rada i przestroga dla wszystkich. Grajcie od zera tylko na swoim koncie stworzonym od podstaw przez siebie.

Opublikowano

Aha, czyli on nie znając nic tylko jak zna stary mail może już odzyskać konto? Loool

To ja zacznę kolegów okradać z diamentów, bo znam ich maile i loginy i stare hasla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...