Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi elitarne

BoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś b. dawno temu założyłem konto na WoT. Teraz postanowiłem, że spróbuje jeszcze w nią pograć :).

Tutaj moje pytanie. Zauważyłem że w moim garażu jest o 4 czołgi więcej niż było kiedyś. Posiadam 3 elitarne czołgi. Nie można z nich niczego dalej badać. Czy opłaca się je sprzedać i mieć dodatkowe miejsca w garażu? Mam rozegrane dopiero 9 bitw, więc mam oprócz tych czołgów tylko czołgi 1 tieru.

T1E6 - cena sprzedaży 150 000

T7 Combat Car - cena sprzedaży 150 000

LTP - cena sprzedaży 170 000

Opublikowano

Kase jest łatwo zarobić poprzez misje a jak sprzedasz te czołgi które wyżej wymieniłeś to już ich nigdy nie dostaniesz bo to są czołgi kolekcjonerskie które rozdają na specjalne okazje

Opublikowano

Widocznie nie spelniasz warunkow (np. niektore misje wymagaja pojazdow od np. V t, albo dotycza tylko rozgrywek druzynowych, itd.)

test

Opublikowano

T7 Combat Car dostanie sporego buffa i będzie super lolkiem.

Ogólnie ja posiadam te czołgi w garażu - zawsze można zagrać dla odstresowania, przyjemne w grze, bo tier niski. Do tego nigdy ich już nie dostaniesz jak je sprzedasz.

Opublikowano

A tak z innej bajki. Ile czasu zajęłoby wyexpienie załogi na nich? Mają po 55%.

Zależy od Twoich umiejętności i czasu. 

Opublikowano

A tak z innej bajki. Ile czasu zajęłoby wyexpienie załogi na nich? Mają po 55%.

Do 100% na tych tierach? Biorąc pod uwagę fakt, że nie masz nawet T5 (czyli newbie jesteś)? To duuuużo...

Opublikowano

T7 Combat Car dostanie sporego buffa i będzie super lolkiem.

Ogólnie ja posiadam te czołgi w garażu - zawsze można zagrać dla odstresowania, przyjemne w grze, bo tier niski. Do tego nigdy ich już nie dostaniesz jak je sprzedasz.

A ten sposób nie działa przypadkiem jeszcze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...