Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BestPvP

MpcForumCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama ulegnie zmienie jak wrócę ze szkoły, dodam kilka ssów :-)

To tak, start przewidujemy za tydzień w piątek. Trochę osób z ekipy nie ma, ale myślę, że sobie poradzimy =)

Pokrótce opiszę mapy jak i pluginy.

Może zacznijmy od mapy, jest duża, przedewszystkim zacnie się komponuje wulkanik serwerowy <3

Dlaczego w ogóle my ? Uuu... Dużo pracowaliśmy na dobrę reputację, bardzo długo ;-)
Proponuję wpisać sobie na youtubie/google 'BestPvP.hostmc.pl' tak, ip się teraz zmieni będzie inne, które podamy przy starcie.

Oczywiście, maszyna znów będzie z lvlup.pro, dlaczego ? Mamy tam sponsoring na dosyć dużą maszynę, znam właściciela, więcej mi do

szczęscia nie jest potrzebne ;-)

Pluginy:
Hmm, dużo by opisywać, ale spróbujemy. Kilkanaście pluginów w jednym ? Jasne, plugin 'BestPvP' posiada masę opcji
zaczynając od własnej ekonomi, leveli, api do : tabu i tagów, gildii, autoeventów (tak to była super <3), kopalni dla słabszych w pvp, itemów startowych, sklepu, banów itp.. ;-)

Zamiast męczenia się z magazynami jak ostatnio "ADMIN NIE MA MAGAZYNÓW" postanowiliśmy pójść w plecaki ;-)
Również byliśmy jednym z niewielu serwerów, który nigdy nie padł atakiem ddos dzięki starym dobrym zabezpieczenion. Niestety w tych czasach, wszystko staje się coraz lepsze, mocniejsze. Dlatego i my się postanowiliśmy zabezpieczyć i zrobiłem specjalne dla bestpvp plugin, który zabezpieczy przed force opami, atakami ddos etc.
Dodam, że w pluginie 'bestpvp' jest system autoryzacji premium co to oznacza ? Premium nie musi się logować ! :)

Przerobiony spigocik, kilka dodatków etc.
Również będzie dodatek w postaci "Przygoda adventure" więcej opowiem przed starem (tak 1-2 dni).

Żeby było bezpieczniej i lepiej się grało wynajmujemy dużą liczbę kidmodów/modów. Cheater - nie. ;-)
Dodam, że nie zlewamy graczy jak to robi świetny serwer 'corepvp', który dostał kilka pluginów od jednej osobie i ma "tyle w gaciach'

Nawet standardowy /automessaga mają. Dobra nie o tym mowa. Serdecznie zachęcam do zadawania pytań/opinii może macie jakiś ciekawy pomysł ? =)
Napisz.

Ps. Nie, nie będzie ani jednego skryptu.

Pozdrawiam, Marcin.

piękne prawda? W tle mój głosik był =)
Tym razem zapowiedź będzie jeszcze lepsza! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...