Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie avatara z GG.

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko, czy można pobrać kogoś avatar na GG na komputer ale w pełnym rozmiarze?. Bo normalnie jak klikam na obrazek i Zapisz jako to obrazek jest malutki. Próbowałem szukać na internecie, nie ma nic. Szukałem również coś w konsoli ale nic szczególnego. Za dobre odpowiedzi syto nagradzam ^^

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@up Na to ja sam wpadłem , mi chodzi o PEŁNY ROZMIAR AVATARU ! nie ustalona ilość 200 pixeli.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Ale chodzi mi oto, że Wgrywasz zdjęcie 1280x1024 pixeli dajmy na DYSK GG. Z niego możesz ustawić avatar, który automatycznie zeskaluje do prawidłowych rozmiarów,  mi chodzi o to jak pobrać zdjęcie z dysku gg xD

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

obraz podczas zmiany na avatar zostaje automatycznie przeskalowany i przeniesiony na hosting avatarów z nazwą nr

nie ma możliwości odwrócenia tej ścieżki 

1378331621-U719057.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Znalazłem bardzo łatwy sposób na pobieranie zdjęć z avataru, w jakiej rozdzielczości chcesz bez psucia jakości ;)  

-Klikasz prawym na avatar

-wybierasz " otwórz grafikę w nowej karcie"

-w linku szukasz zwrotki "s,80x80?default=" (gdzieś na początku jest)

- usuwasz w tym wypadku 80 i wpisujesz jaką chcesz rozdzielczość (1980x1080 jest spoko)

-powiększone zdjęcie zapisujesz na dysku

-koniec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...