Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC Draven?:P

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z racji, że jutro jest Draven na wyprzedazy to zamierzam go kupić ! (Riot zwróciło mi RP)

Ale nigdy nie grałem ADC a che się nauczyć , mogę poprosić o jakieś rady co do Dravena i jego opisik :)

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Draven jest świetny w early, dzięki swojemu Q, które bije sporo. Skup się na farmie i nabijaj passywke, a za kill'a dostaniesz w ciul szmalu.

Opublikowano

draven bardzo dobry adc, ale mało osób nim gra ze względu że jest dość trudny, nie ma jakiegoś dobrego escape 

pasywka daje nam stacki które przy zabójstwie dodają nam golda, kiedyś był o wiele mocniejszy gdyż przed nerfem z pasywki bił dmg w czasie jako krytyk

ogólnie polecam tą postać, jak nauczysz się nią grać i złapiesz feeda jest bardzo mocna

pamiętaj tylko, że przed engage powinieneś mieć dwa topory i pamiętaj, ze każdy złapany topór odnawia nam W które daje as i ms

tyle odemnie

Opublikowano

Draven jest bardzo mocny sam go jutro kupię ale jest dość trudny więcej lepiej zacznij od czegoś prostrzego no sivir.

Trudny? nie ma chyba bardziej prostszego adc niż draven. Ma najlepsze last hity. 

+poke

+haras

+toporki

+slow

+global ulti

+pasywka z dodatkowym goldem

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...