Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AK - Stzelanie ( ;

Gość Cl1ck3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż mam pytanie.

Jak najlepiej strzelac z ak, na dalekie odległości..

Na bliskie to wale tak, że albo celuje w głowe albo wale po nogach i robie odwróconą  7 .

Lecz nie mam pojęcia jak strzelać na dalekie odległości , zawsze ja dostanie 1 banie..

Tapować czy jakoś moze inaczej?

Oczywiście nagroda w postaci lajków będzie ;d .

Opublikowano

Ja polecam strzelać pojedynczymi strzałami, spokojnie wtedy jest największe prawdopodobieństwo że strzelisz w głowie. I jeżeli grasz na dużej czułości myszki, to lepiej zmień na niską bo na delko jak strzelasz lepiej mieć mniejsze DPI, bo masz większa celność... :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Więc tak, sporo graczy gra na min. rozdzielczości ekranu, ponieważ wszystkie modele są większe i łatwiej zabić. Osobiście grałem na takim czymś i jest to bardzo łatwe. Na dalekie odległości musisz strzelać 2-3 strzaly, gdyż 2 na 90% lecą w to samo miejsce lub minimalnie obok, oczywiście jeśli nie biegasz jak kura lub skaczesz jak królik. Także, mała czułość myszki jak panowie wyżej wspomnieli jest pomocna, lecz polecam mieć mały celownik, najlepiej zielony oraz bardzo ważne OPANOWANIE, gdyż jeśli spanikujesz to twoje szanse, że zginiesz są bardzo duże. Pozdrawiam.

Opublikowano

Więc tak, sporo graczy gra na min. rozdzielczości ekranu, ponieważ wszystkie modele są większe i łatwiej zabić. Osobiście grałem na takim czymś i jest to bardzo łatwe. Na dalekie odległości musisz strzelać 2-3 strzaly, gdyż 2 na 90% lecą w to samo miejsce lub minimalnie obok, oczywiście jeśli nie biegasz jak kura lub skaczesz jak królik. Także, mała czułość myszki jak panowie wyżej wspomnieli jest pomocna, lecz polecam mieć mały celownik, najlepiej zielony oraz bardzo ważne OPANOWANIE, gdyż jeśli spanikujesz to twoje szanse, że zginiesz są bardzo duże. Pozdrawiam.

Na minimalnej raczej nie bo np. w GO modele zlewają się z resztą. 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ok dziękuje wszystkim, mam nadzieje ze nie bd panikował i opanuje strzelanie. Bo wiem, że jak opanuje ak to bd już progress.

Opublikowano

Jeśli jesteś bardzo daleko od przeciwnika to strzelaj seriami i nie stój w jednym miejscu, zrób serie 3/5 strzałów i zmień pozycje, z bliska to najlepiej full auto i celuj w klatkę piersiową, wtedy często wchodzi głowa na full auto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...