Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wilczuś

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ww, ulti jest zajebiste, podobne do Vi..

Lecz Vi owiele więcej zrobisz niż takim WW. No bo co? Rzucisz ulta na enemy adc , spowolnisz go botrkiem i nic więcej nie zdziałasz.

Lepiej taki Vi lub Skarner.

Opublikowano

Chyba jest w mecie bo widze go w co 2 grze..

Ciekawy jest ap ww ostatnio mnie wycarrowal mega dmg mial z Q R do tego dfg i lich bane. Bil strasznie duzo a leczył sie jeszcze wiecej

Opublikowano

Okej, spróbuję AP Worwiśiem a w między czasie jeszcze się zapytam czy Syndrą dam radę roamować i w miarę carrowac w Late?

Opublikowano

AP ww nie ma większego sensu, może gdzieś daleko w brązie.

Bez żadnych itemów na tanka nawet najzwyczajniejszy APc może go zniszczyć kupując morello, nie wspominając już o innych stunach, poke itd... Słaby pick.

Opublikowano

Syndra raczej nie jest do roamowania, bardziej ownage mid.

Co do late - cd na ulti jest dość niskie (Nie tak jak LB, ale zawsze...), więc jesteś w stanie rozwalić swoim combo jakiegoś 'groźnego' przeciwnika, rzecz jasna o ile zrobisz berserker - killa, to na 90% zginiesz, ale wykonasz swój objective ;|

Opublikowano

Pewnie że wykierujesz, idziesz na topa budujesz go pod tanka z naciskiem na cdr, mana i mana regen, oraz z nutką as'a, mallet też jest ok. Co 4 sek leczysz się po 400 + masz bardzo duży dmg i jesteś nie do zabicia - sprawdzone. Wyszedłem nim do golda.

Opublikowano

Syndra raczej nie jest do roamowania, bardziej ownage mid.

Co do late - cd na ulti jest dość niskie (Nie tak jak LB, ale zawsze...), więc jesteś w stanie rozwalić swoim combo jakiegoś 'groźnego' przeciwnika, rzecz jasna o ile zrobisz berserker - killa, to na 90% zginiesz, ale wykonasz swój objective ;|

syndra =/= lose syndra = win . nie widże innej opcji xD. syndra jest po to aby walic z kulki tego kto jest najblizej. walisz 3 kulki i ulty do adc/apc od enemy  ;) i w taki sposób win tf przy twojej smierci... no chyba ze masz GA?zhonyie xD

Opublikowano

Warwick jest dobry jak masz zgrany team. zawsze 1 postac juz jest do odstrzalu jak dobrze zagrane bedzie. WW jest tylko na topa. W jungli musisz sie wysilic aby cos zgangowac przed 6.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Ww według mnie jest opłacalnym pickiem tylko i wyłącznie na topa, w jungli przed 6 bezużyteczny, a jak "złejści" ulta to tym bardziej :P

graphic.png

Opublikowano

Właśnie testowo zagrałem sobie ww, grałem na olafa, wyszedłem z topa z 7/4 (byłoby 7/2, ale syndra z polski pisała ss po tym, jak juz oriana mnie zabila). Ludzie nie wiedzą jak to kontrować, możesz sobie zobaczyć mój build, mój nick: MasujDzika

Opublikowano

Mundo nadal jest lepszym pickiem. WW jest słaby --'. QSS i jego ult nic nie znaczy. Na topie może i się dużo leczy ale da się go ograć na luzie. A jeżeli zejdzie z lini to staje się useless bo ult =/= kill . Robiony pod tanka nie ma dmg i ma aż jedno CC które da się łatwo przerwać. Robiony pod dps w late pada.

graphic.png

Opublikowano

Popieram poprzednika, wyjdź do golda ww, a potem nie umiej grać niczym innym. klasyczna historia daje 3/10, bo emocje.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Jak grasz duo z junglerem (Ty na topie) to pewnie. Ostatnio byłem na topie na Warwicka i jego premade kolegę (Udyr), którzy po prostu mnie zniszczyli. Nie ważne ile wardów bym miał WW ultuje, potem Udyr stun+ dmg i nie ma Cie.

Opublikowano

Co wy gadacie WW jest dobry jeżeli ktoś umie nim grać ult który zabije adc w tf dogoni jakiegoś killa czasami jest dobrze chociaż ganki przez 6lvl to męczarnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...