Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.EU Najlepsza sprzedaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja aktualnie gram na ravi i zauważyłem że teraz na topie są pelerynki za 10 pelerynek jest około 5-7kk.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Ja aktualnie gram na ravi i zauważyłem że teraz na topie są pelerynki za 10 pelerynek jest około 5-7kk.

Z tego co wiem to  rady/bodzie/egz dużo chodzi tylko nie wiem ile dokładnie

Opublikowano

Ja polecam poczekanie na promocję w IS i zakup egzo.

Ceny obecne w kk:

200 pele = 30-40kk

55 egzo = 9-11kk szt (po 11kk szt wychodzi 605kk za 55) - kilka dni temu była promocja i sprzedałem 500 egzo ponad z IS'a po 605kk za 55, więc według mnie to świetny zarobek.

55 rada - 5-7kk szt (przy największej cenie zarobisz za nie jakoś 380kk)

tęczak - 800-850kk

Gdy jest promocja to ceny są takie:

55x rada - 24Dm

55x egzo - 40DM

tęczak - 111DM (normalna cena 150DM) - kompletnie nieopłacalny. Już za 80DM (podczas promocji) możesz mieć 1,2kkk za 110egzo.

200x pelerynki - tego dokładnie nie wiem, ale cena normalna to 19DM. Podczas promocji obstawiam, że jest to jakieś 15DM. A więc:

za 30Dm kupisz 400 pelerynek, które sprzedasz za jakieś 80kk max, czyli nie opłaca się. Tęczaka nie będę Ci przeliczał, ale nawet na promocji nie opłaca się go kupować dlatego, że na radach czy egzo zarobisz więcej wydając nawet mniej DM. Chociaż wiesz...tęczak to jest jedna sztuka i szybko idzie go sprzedać. Jednak jeżeli poczekasz trochę to na egzo zarobisz duuuużo więcej.

Według mnie opłaca się rada i egzo. Z czego popatrz - wydając 120DM możesz kupić:

3x55egzo (165 sztuk) [11kk szt] = 1,8kkk ponad

LUB

5x55rada (275 sztuk) [7kk szt] = 1,9kkk ponad

Jednak ja i tak pozostaję przy egzo. Dlatego, że jest większe zapotrzebowanie na nie. Rad jest dość dużo na serwerze i sprzedać je po 7kk za szt jest ciężko. Egzo po 11kk jest bardzo łatwo, w porywach dla desperatów nawet za 12kk można.

Jeden z użytkowników napisał jeszcze o bodziach. Ich wartość to 3-4kk szt.

Reasumując:

EGZO!

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...