Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Showtek- WE LIKE TO PARTY co sądzicie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jak dla mnie jest jak na razie najbardziej dynamiczny, najbardziej słuchalny i najlepiej brzmiacy kawałek house jaki kiedykolwiek slyszalem i ktory jak dla mnie niesamowicie sie wybija z gąszczu nudnych, przewidywalnych utworow progressive (lagodny wstep> kumulacja> beat drop z mdłym bitem > lagodny refren > kumulacja > beat drop i minutowe łupanie na koncu aby dalo sie latwo zmiksowac) a jego pełną potege mozna uslyszec na dobrym zestawie z subwooferem lub porzadnych sluchawkach :D kosmos ^¥

I uj mnie to ze lecialo w radiu ;>

LADAVI!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak dla mnie kawałek mógły mieć większe pierdolnięc** ale teraz też jest całkiem niezły ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przypomina mi jakiś inny utwór tylko nie mogę się domyśleć jaki.

Jak na Showteka i jego wcześniejsze produkcje - słabo, według mnie Get Loose lepsze o wiele.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Przypomina mi jakiś inny utwór tylko nie mogę się domyśleć jaki.

Jak na Showteka i jego wcześniejsze produkcje - słabo, według mnie Get Loose lepsze o wiele.

Które Get Loose? Dla mnie get loose tiesto remix jest przewidywalne i słabe, a oryginał... Sorry, nie gustuję w hardstyle ^^

Swoją drogą to jest skonstruowane pod imprezy; syreny na poczatku, ktore jakby zapowiadaja cos wielkiego, narastające klaskanie, potem bit i w końcu niekonwencjonalny beat drop bez kumulacji ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tiesto remix? O czym ty do mnie mówisz jak dla mnie Tiesto zrobił nic z tego utworu. W wersji oryginalnej są pomieszane style - jest electro/house lekka nutka dubstepu i hardstyle :)

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Tiesto remix? O czym ty do mnie mówisz jak dla mnie Tiesto zrobił nic z tego utworu. W wersji oryginalnej są pomieszane style - jest electro/house lekka nutka dubstepu i hardstyle :)

Mi sie i tak nie podoba zbyt hardkorowe i szybkie ^^ pou pou pou

Opublikowano

@up jestem jakiś głupi, ale według mnie "drop" w utworze wyżej jest pusty. Prędzej usłyszę drop w tym

niż w tym co podałeś.

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Może dlatego że to był sarkazm xD
Skomentuje to filmem.

@Matkimen tu masz sporo dobrego dubstepu, może coś znajdziesz ;d 

https://www.youtube.com/user/TehDubstepChannel/videos

@topic

Średnie, jakoś po paru przesłuchaniach mi się znudziło. Podobnie jak kolega wyżej mówił - Get Loose lepsze.

@Gabrielek

ja nawet tego nie słuchałem xD

Opublikowano

Może dlatego że to był sarkazm xD

Skomentuje to filmem.

@Matkimen tu masz sporo dobrego dubstepu, może coś znajdziesz ;d 

https://www.youtube.com/user/TehDubstepChannel/videos

@topic

Średnie, jakoś po paru przesłuchaniach mi się znudziło. Podobnie jak kolega wyżej mówił - Get Loose lepsze.

Ej ale to nie był sarkazm ._.

1:10 i 1:35 jest drop. Eh, jak dla was tylko dubstepy i electro/house ma drop to ja się poddaje.

sAGxRQg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...