Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELC AMX

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytania dot. czołgu elc amx. 

1. Czy da się nim dobrze zarabiać?

2. Czy bardzo często spotyka się nim 8 i 9 tiery?

3. Czy szybko rozpędza się do 60km/h oraz jaka jest jego rzeczywista prędkość maksymalna na prostej drodze?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

1. Tak

2. Przeaznie walczy z VII/VIII

3.Tak, predkosci maksymalnej nie pamietam ale jak juz jedzie te 60/65 ta ciezko skubanca trafic.

860331433165800174608.png

Opublikowano

1.Tak

2.Trafiają się takie bitwy ale większość to 7 i 8 tier

3.Tak po prostej pociśnie 62-68 oczywiście po idealnej bo taka standardowa prędkość jak jadę i skręcam to od 55-63

Opublikowano

1. Da się, dość ładnie.
2. Za moich czasów zdarzało się być w meczach do III będąc jedyną piątką w teamie. Nie wiem jak jest teraz, ale 6-7 tiery często.
3. Bardzo szybkie gówno, zależy od załogi i terenu. Zwykle będziesz zapierdalać. Ja mam załogę z kamuflażem i siatkę, toteż stoję w krzakach i raczej nie pędzę.

shoob.png

Opublikowano

Dzięki - wydaje mi się że spodoba mi się gra nim. Teraz czeka mnie przechodzenie kaczki ;....;

#edit

A co do amx 12t i dalszej części linii  - zarabia się, traci, wychodzi na 0?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dzięki - wydaje mi się że spodoba mi się gra nim. Teraz czeka mnie przechodzenie kaczki ;....;

#edit

A co do amx 12t i dalszej części linii  - zarabia się, traci, wychodzi na 0?

Mam 13 75 i rzadko kiedy wychodzę (bez premki) poniżej 10k na + (strzelając bez golda). 12t z tego co pamiętam było podobne pod tym względem. Tanie czołgi w naprawie, tanie ammo, ale tak jak mówił up, z czasem się to zmienia.

Opublikowano

No to dzięki, idę w ELC i chyba na nim zostanę bo wydaje mi się że spodoba mi się (tak samo jak kiedyś T-50).

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...