Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na globala

KrychaK45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z logowaniem mam jakby co aol, zalozylem konto i gdy sie loguje to wyskakuje okno w grze :

having trouble logging in? try logging in at maplestory.nexon.net ar visit he nexon homepage to view support options                      

dzieki za pomoc +                                                      

Opublikowano

wiesz, mało kto gra na US, bo nikomu nie chce się pierdzielić z AOL'em czy innymi sposobami na granie tam. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

to nie jest problem, tylko skoro mogę grać na eu, to gram na eu

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wiesz, mało kto gra na US, bo nikomu nie chce się pierdzielić z AOL'em czy innymi sposobami na granie tam. 

Mało kto gra na Globalu? Dobre. Nikt nie chce grać na EU bo Nexon Europe to shit.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może inaczej...
Wiele osób chce grać na Globalu, lecz większość siedzi na tym zakurzonym Europe. Dlaczego?
Po prostu AOL nie jest już taki jak kiedyś. Pomijając, że 80% osób nie chce się z tym pieprzyć, to powoduje czasem cholerne lagi, przez co miła i przyjemna gra odpada.
Jak już chcesz grać na Globalu na stałe i przyjemnie bez lagów to radzę zainwestować w jakiś dobry* VPN

* - W dzisiejszych czasach dobry VPN nie musi być drogi. Możesz nawet czasem się załapać na jakieś promocje lub darmowe kilkudniowe VPNy.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Chciałbym zauważyć, że nikt z mojej Gildii nie miał problemów z AOL'em, z jedna rzecz, która naprawdę przeszkadza to fakt, że podczas korzystania z AOL'a korzystanie z przeglądarki jest niemożliwe. Co do lagów, mam mniejsze na Globalu niż na zbugowanym EU, ba! Na Globalu lagów nie ma (tak jak 99% Gildii) a na EU lagi są straszne.

Opublikowano

Dawno nie grałem, aczkolwiek pamiętam, że w te wakacje jak grałem na Globalu z AOLem miałem lagi nieziemskie, później zacząłem używać płatnego VPNa i działało bez najmniejszego zacięcia. Może kwestia daty?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...