Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gta4 mi popłynie na takim kompie ?

Varsus5245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sterowniki grafy - ATI radeon x1050

Ram - 2gb

Procek 2 ghz

i troche syfu na pc :P

jak myślicie pojdzie ?

PS. Szukam jakiegos programu który mi usunie głupoty które mi tylko zaśmiecaja komputer (cos innego niz ccleaner) cos naprawde dobrego tylko zeby nie usunelo mi plikow bez ktorych potem nie włącze jakiegos programu:)

dziekuje

"+,,

edit. windows xp sp3

niby na minimalnych wymaganiach na necie by poszło, ale pytam bo no tak... zalezy mi troche na tej gierce bo jest lepsza od sa 100% :P

Opublikowano

Jak dla mnie to jak ci pójdzie. To na 30 FPSach albo i mniej :0

niby na minimalnych wymaganiach na necie by poszło, ale pytam bo no tak... zalezy mi troche na tej gierce bo jest lepsza od sa 100% :P

Oj panie. Waż się ze słowami. Sa to najlepsza część w której możesz robić wszystko i jeszcze więcej + rozległe Multiplayery( Nie liczę tutaj GTA V. I tu też jest argument bo. Nie bez powodu wracają w GTA V do LS ;)).

P.S: Jeśli ktoś ma inne poglądy zapraszam do zrobienia dyskusji chętnie się po argumentuje. :D

Opublikowano

a co Ty teraz napisales bo nie czaje ?

Pojdzie czy nie ? O to pytam

/edit

Odpalam gre, mam jakas muzyczke i czarny ekran za chwile konczy sie muzyka i mam bialy ekran na ktorym nic nie ma. Jezeli klikne enter cos sie włącza [muzyka] jak mozna zmienic opcje (grafike) nie wchodzac do gta [do menu gta] ?

edit2/ jak klikam enter, strzałki to wybiera tak jak w menu lecz niestety mam bialy ekran na ktorym nic nie widac:/

Jak to naprawic

Opublikowano

a co Ty teraz napisales bo nie czaje ?

Pojdzie czy nie ? O to pytam

/edit

Odpalam gre, mam jakas muzyczke i czarny ekran za chwile konczy sie muzyka i mam bialy ekran na ktorym nic nie ma. Jezeli klikne enter cos sie włącza [muzyka] jak mozna zmienic opcje (grafike) nie wchodzac do gta [do menu gta] ?

edit2/ jak klikam enter, strzałki to wybiera tak jak w menu lecz niestety mam bialy ekran na ktorym nic nie widac:/

Jak to naprawic

Pirat czy orginał?

Opublikowano

pirat pirat, pobralem "GTA IV Overclockers Edition" z torrentow jakies tam mody itp. Jak mozna usunac te mody zeby bylo czyste gta IV ?

MPCForum, nie wspiera piractwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...