Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks - śmieszne sytuacje

TheBBRcast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś jak RNG tylko że z gorszą muzyką. Całkiem fajne.

Dzięki : ) Niestety ciężko jest znaleźć na prawdę fajne kawałki na licencji Creative Commons... : / 

Opublikowano

Zajebiste. Muzyka też znacznie się poprawiła. Nada się strzał z 500m, pod wrakiem czołgu we właz T34?

Opublikowano

Zajebiste. Muzyka też znacznie się poprawiła. Nada się strzał z 500m, pod wrakiem czołgu we właz T34?

Możesz podesłać - Zobaczymy co da się z tym zrobić : ) Napisz tylko, w której minucie jest akcja : ) 

Opublikowano

Będę szybszy od up'a i wstawię jego dzisiejszy filmik ;p

Stara powtórka ze strzałem w T34 poszła (...), ale znalazłem podobną ze strzałem w iska-3.

Heheh, udało Ci się mnie wyprzedzić z dodaniem ; P

Opublikowano

Heheh, udało Ci się mnie wyprzedzić z dodaniem ; P

W sumie to mogłeś tą moją powtórkę jakoś lepiej pokazać ;p Niby fajnie, kamera goni za pociskiem, ale jakbyś tak jak w większości przypadków kilka razy trafienie pokazał wyglądałoby to lepiej.

Opublikowano

W sumie to mogłeś tą moją powtórkę jakoś lepiej pokazać ;p Niby fajnie, kamera goni za pociskiem, ale jakbyś tak jak w większości przypadków kilka razy trafienie pokazał wyglądałoby to lepiej.

Ja tego nie składałem : ) tylko Rejken i on składa tak jak mu to pasuje i odpowiada do danej sytuacji : ) On jest w tym dobry i wie co robi : ))

Tak czy siak dzięki za podesłanie replaya! : D

Z aktualizowany link do wideo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...