Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Jades

grzes1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniższa tabela jest statystyka wszystkich Jade, które są obecnie znane. Kolumny są poziomy jade. Wszystkie liczby są procentami

s28pw6.jpg

1. Skąd wziąć JADES ? 

Jades są wszędzie w świecie Ultimate Ninja jest ich pełno, jednym z najłatwiejszych sposobów, aby je uzyskać kupuje je od centrum złotem lub kuponów. Jeśli już spędził swoje złoto i kupony można jeszcze zebrać mnóstwo Jades pomocą innych środków:

-Treasure Talisman (Ma szansę dostać skrzynkę z lv. 1-3 Jade)

-Treasure Hunting:

*Tree Cave (Ma szansę otrzymać trzy, lv. 1 Jade pudełka)

*Relic Shrine (Ma szansę otrzymać jeden, lv. 1 Jade pudełko)

*Daimyo Tomb (Ma szansę otrzymać dwa, lv. 2 Jade pudełko)

*Golem Treasure (Ma szansę otrzymać trzy, lv. 2 Jade pudełko)

-Check in rewards (co 7 dni otrzymasz znak w opakowaniu, które mają mnóstwo bajerów w tym kilku pudełka z jade)

-Events

2. Jakie są rodzaje Jades ?

Dobre pytanie. Jest 11 rodzajów Jades, każdy z nich jest inny

opisze je wszystkie:

Force: dodaje Atak fizyczny i Obrona Fizyczna

Chakra: dodaje Strategia Strategia ataku i obrony (zadaje to magiczne obrażenia)

Power: HP (życie)

HIT: Zmniejsza szansę Uniku (dodge) przeciwników

S.Attack: Zmniejsza szansę zablokowania (Block) przeciwników

Agility: Prędkości, atakujesz pierwszy

Dodge: Unika obrażeń (Atakujący nie dostaje furii)

Block: Zmniejsza obrażenia i wyprowadza kontre

Counter: Zmniejsza szansę przeciwników na trafienie krytycznych obrażeń 

Crit: Trafienia krytyczne są 150% większe niż normalne ataki

Fury: Furia(wściekłość) jak kto woli: Zyskuje większą wściekłość na początku meczu (tylko pierwszy atak ze skilla)    

Jak wkładać napisałem w poprzednim poradniku :)

3. Do jakich postaci ich umieszczać najlepiej 

Taijutsu: Force/S.Attack/Hit/Agility/Critical
Genjutsu: Chakra/S.Attack/Hit/Agility/Power
Ninjutsu: Force/S.Attack/Hit/Agility/Critcal

To jest chyba tak podstawowego, jak to robi, głównym bohaterem jest postać, która na początku będzie robić wielkie hity z potężnych umiejętności, trzeba polerować ich uszkodzenia i ułóż je z unik i redukcji bloku (Hit i S.Attack) aby upewnić się, że trafienie w cel.

Hinata - Block/Power/Counter/Force (ja osobiście daje jeszcze Dodge)

Hinata jest takim Tankiem. Dzięki jej potężnego block talent, który pozwala ją zablokować w wyjątkowym tempie, wraz z jej Jutsu, przyznawanie jest jej jeszcze większą szybkość bloku. Ważne jest, aby podnieść jej HP, jak również dlatego, że nawet jeśli ona może zmniejszyć uszkodzenie może wciąż być hit i więcej HP, i może ona więcej obrażeń podjąć

Neji - Force/Critical/S.Attack/Agility 

Neji jest podstawową postacią, jest on idealnym rozwiązaniem dla Hinaty, ponieważ zmniejsza przeciwnikowi block jego jutsu, blok o 15 procent, który jest całkiem dobry. Obrażenia Neji nie są niesamowite, ale nie jest on słaby gdy tylko jest w stanie władować criticalów, on jest niebezpieczną postacią,  jest w stanie stanie przedrzeć się przez vanguards z łatwością.

Ino - Chakra/Agility/Power 

Jest to ninja Medical. Twój ninja medyczny musi być szybki uzdrowienie wygrywa gry.  Czakra zwiększa ich ilość gojenia i uszkodzenia gdy robią atak i szybkość sprawia, że twój vanguards jest stale uzdrowiony zapobiegania wcześniejszemu K.O 

to tyle mam nadzieje że dużo błędów nie porobiłem :D i że się poradnik przyda 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobry poradnik ;-) ja zaczynałem bez poradnika i nawet daleko doszedłem więc kwestia kto jak się orientuje w tego typu grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...