Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem hackshieldem Metin2 PL

Kosiarz1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami jest tak, że jakiś program ingeruje w pracę hackshielda, następnie hackshield wykrywa cheata mimo, iż to nie jest żaden cheat. Spróbuj wyłączyć antyvirusa jeżeli posiadasz.

Opublikowano

Czasami jest tak, że jakiś program ingeruje w pracę hackshielda, następnie hackshield wykrywa cheata mimo, iż to nie jest żaden cheat. Spróbuj wyłączyć antyvirusa jeżeli posiadasz.

nic nie dalo dodam ze mam windows 8.1 Pro

Opublikowano

nic nie dalo dodam ze mam windows 8.1 Pro

Te błędy nie powinny pozbawiać Cię konta, ale może to być wkurzające podczas gry.

Jakiekolwiek, kiedykolwiek cheaty na PC? Może jakieś pozostałości masz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

wyczytałem z forum PLa

Na stronie głównej metin2.pl w wymaganiach sprzętowych nie ma Windowsa 8, więc Metin na tym systemie może nie działać, lub może działać nieprawidłowo. Pewnie wiele zależy od konfiguracji sprzętu, na którym gracie, a co za tym idzie oprogramowania jakie jest na nim zainstalowane(sterowniki itd.), jak wiemy, Hackshield lubi wykrywać niegroźne dla gry programy jako "hacki". Na rozwiązanie tego problemu będziemy musieli jeszcze trochę poczekać. Na chwilę obecną jednak Windows 8 nie jest wspierany.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...