Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typowy ranked na silverze [ EUNE ]

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hypex zależy. U mnie wygląda to tak że na początku dywizji typu V albo I mam typow co mają wyjebane na Twoja grę albo serię.

Opublikowano

No cóż, trafili Ci się gracze typu trolle/feederzy i co z tego :D

Nie pierwszy i nie ostatni raz, w goldzie 4/5 jest tego więcej, uwierz mi.

Opublikowano

No cóż, trafili Ci się gracze typu trolle/feederzy i co z tego :D

Nie pierwszy i nie ostatni raz, w goldzie 4/5 jest tego więcej, uwierz mi.

Otóż nie. Najgorszy z gold jest 5 i 2/1 reszta stara się o lepsza grę.

Opublikowano

@2 up

pewnie, trafili mi się trolle.. Tylko że trafiają mi się co mecz / 2.

Rozważam przejscie na euw ;c

Nie ma większej różnicy w początkowych ligach/dywizjach, trudno z trollami trzeba żyć...

graphic.png

Opublikowano

Stary ziomuś taka rada, gre w silverze można wygrać 1vs9. Wystarczy umieć dobrze grać i takimi champami jak np Akali, Katarina, czy jakikolwiek ADC. Może też być soraka...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To i tak słabo ja potrafiłem wybić się z b5 do b2 i potem spadłem z powrotem. Pełno takich ludzi którzy oddadzą 2/3 fragi i od razy flame że 0 help a to 10 min... Przecież w brązie late to 15/25 min max bo tam nie farmia...

Ja kassadinem dzisiaj miałem lepsza farme niż adc( grałem na lux, od lux też lepsza miałem farmę)

Opublikowano

Graj dalej masterem YI, który się składa na stuna...

Graj czymś co obecnie ma mega winrate(kha, Leblanc,VI)

To że sksiłeś 3 kille i padłeś 3 razy nie oznacza ze zagrałeś dobrze, bo daje sobie reke uciac ze dobry jungler by cie wpierdolił w twojej junglii i jeszcze ogarniał linie team matów..

Opublikowano

Z Silvera jest się wycarrować łatwo. Najgorzej jest w Plat/Diament, bo jest pełno boostwanych zer. Ostatnio grałem z Caitlyn, która użyła E w środek TF i padła, tłumacząc się '' lag ''. Przegrała mi tym grę i nie wszedłem do Diamentu przez nią.

Nie ma co się łamać. Graj dalej i powodzenia.

ps. Najlepiej to mute all na początku.

Opublikowano

Dywizja ma gówno do gadania. Pokazał nam to np Nervarien na streamie. Grał sobie na koncie diament 1 z tego co pamiętam i miał trolla w teamie (Lulu), który feedował swoją linie specjalnie bo tak mu się podobało. Ale potem Lulu stwierdziła żeby to kończyć i wygrali.

Zresztą na każdym streamie Nervariena są flamerzy na jego rankedach jak i hejterzy jego xDD

Wszędzie są trolle, a rankedy to koło fortuny - albo trafisz dobry team albo idiotów.

Opublikowano

Pff ja dziś grałem z boostowaną platyną pisał że w s3 plat1 (Miał ramkę) a dużo gorzej niż ja grał.... Aktualnie on b4 więc już zaczynają ci ludzie do bronzuffff spadać także powinno się na wyższych dywizjach uspokoić ale z brązu to już koszmar wyjść ja dziś 3 serie gram na razie 1 win zobaczę na 2 pozostałe ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...