Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie problemy z windows 8.1

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem laptopa asus z systemem windows 8.1

o to moje problemy ;d

od nowości nie dało się przesyłać nic miedzy laptopem a telefonem za pośrednictwem kabla USB, telefon się ładuje, jest dźwięk podpięcia urządzenia ale ani telefon ani komputer nie reaguje,

Ale to mi nie przeszkadzało bo gdy chciałem coś przesłać używałem bluetooth, było to czasochłonne ale działao

ostatnio zaktualizowałem system do wersji 8.1 i bluetooth przestało działać, paruje się z telefonem po czym po 5 sekundach się rozłącza i tak w kółko, nie zależnie od tego czy zwykłe konto czy administratora, czy słońce czy deszcz czy dzień czy noc, no nie działa

teraz gdy potrzebuje pilnie coś przesłać na telefon. nie moge tego zrobić na żaden sposób
Chciałem przez SkyDirve ale mój Galaxy Ace nie obsługuje tej technologii :c

Macie jakieś rady? bo już mnie telepie jak kolejną godzine szukam tego samego bez skutecznie.i zastanawiam się nad rozwaleniem tego leptopa, bo jak można takiego bubla wypuścić na rynek.

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Aplikacja MEGA z Google Play oraz 

mega.co.nz

To taka rada na szybko, potem zabawa ze sterownikami.

PS nie spamuj tematami bo ktoś Ci strzeli warna.

0LsM05U.png

Opublikowano

Aplikacja Mega nie jest kompatybilna z moim galaxy ace ;/

d9be640dd2673362.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...