-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Dro.
Dro.
Witam, jestem posiadaczem laptopa asus z windowsem 8, ostatnio zaktualizowałem go do wersji 8,1.
Mianowicie rozchodzi mi się o połaczenie z telefonem, od nowości przesyłałem obrazy,muzyke przez bluetooth ponieważ komputer nie widzi telefonu, gdy podpinam kabel, pojawia się dźwięk ale ani laptop ani telefon nie reaguje, ale skoro mogłem przesyłać przez blue... wszystko było spoko, do czasu gdy zaktualizowałem system do 8.1 teraz nawet bluetooth nie działa, paruje się na 5 sekund z telefonem po czym się rozłącza, ta za każdym razem, niezależnie czy konto zwykłe czy administatora rano czy wieczór, słońce czy deszcz, nie działa :|
Szlag mnie trafia bo już drugą godzine próbuje rozwiązać chociaż jeden problem, ale nic. nic nie moge znaleźć chociaż widze, że sporo ludzi ma ten sam problem, mam ochote rozwalić tego laptopa bo już nerwy mi puszczają albo rozwalić twarz komuś z microsoftu odpowiedzialnego za te buble.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.