Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia - 75lvl - co dalej?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa wygląda tak:

Jest buff z Błogo + Pomocą na P, odbicie M2. 60% buffa.

Jest bodziak z aurą na P.

Mam na bodziaku 75lvl. Chcę zrobić postać pod dropienie na wyżynie (86lvl). Co lepiej zrobić? Kupić eq na grotę, expić do 86 lvlu tam i potem kupić eq na wyżynę czy zachować hajs, zapłacić komuś za podexpianie i zachowany hajs wydać na eq pod wyżynę?

Ogólnie na ten moment mam 4kkk kasy.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

najlepiej jak zapłacisz komuś za podexpienie kaskę zostawisz sobie na eq myślę ze to będzie najlepsze rozwiązanie

ale po drugiej stronie to będzie ci czas kosztował ale i tak zostaję przy mojej teorii ;)

Opublikowano

Niech ktoś cie podexpić zazwyczaj dużo nie biorą a później sobie kup ekwipunek, bo tak patrząc będziesz musiał kupować 2 różne ekwipunki co z tym się wiąże stracisz więcej kaski a tak to chociaż sobie zaoszczędzisz ;).

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

W sumie zawsze w życiu sam dochodziłem do celu, więc wolałbym mieć satysfakcje że sam wyexpiłem sobie ten lvl niż ktoś miałby mnie expić ale to moje zdanie.

Pozdrawiam!

logo.png

Opublikowano

Chcąc nie chcąc muszę stwierdzić, że najlepszy sposób na zarobek to hematy ;d Odpalasz bota i jazda.

Ale na ten moment płać za exp, lub wynajmij za półdarmo kogoś z gildii (jeśli masz możliwość). Z zaoszczędzonego hajsu zostanie Ci sporo na ładne eq.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Co to hematów to podropię sobie je na wyżynce dopiero. Nie używam bota, bo nie będę stwarzał sobie możliwości bana. Ciężko pewnie będzie znaleźć kogoś kto mnie tak podexpi na tej grocie...już czuję ta męczarnie, ale dzięki za opinie.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...