Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pilny problem.

CO chwile gdy włączę serwer i wejdzie ktoś, on się crashuje i wyłącza.

Oto logi z konsolki:

[21:32:52] [server thread/ERROR]: This crash report has been saved to: /home/service/./crash-reports/crash-2014-03-26_21.32.52-server.txt
at net.minecraft.server.v1_7_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:618) [minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:472) [minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:566) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at net.minecraft.server.v1_7_R2.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:273) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:707) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerList.tick(PlayerList.java:803) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1354]
at java.util.concurrent.CopyOnWriteArrayList.get(CopyOnWriteArrayList.java:377) ~[?:1.7.0_51]
at java.util.concurrent.CopyOnWriteArrayList.get(CopyOnWriteArrayList.java:368) ~[?:1.7.0_51]
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1
[21:32:52] [server thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Ciągle tez wywala takie błędy:

[20:37:09] [Netty IO #2/INFO]: [0;31;22m[[0;36;1mFakeServer[0;31;22m][[0;34;1mDEBUG[0;31;22m][m Stop Server.OUT_SERVER_INFO[m

Usunąłem FakeServer ale dalej nic :/

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

To nie, to.

Też to mam.

Dziwne, nic nie edytowałem.

Żadne serwery nie działają. - może jakiś atak.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Jaki hosting? Ja mam na sored.pl, identyczne coś zaczęło się o 21:24. Może to problem hostingu?

@up ok, nieważne ;P

Opublikowano

Ze co..? xD

API znajduje sie w silniku, nie pobiera go z serwerow... To by oznaczalo auto update serwera + lagi jak sk...syn ;)

#ferment_soł_macz

Pobierz najnowszy build spigota. Na przyszlosc, czytaj notki pod buildami. Czesto sa wymienione tam bledy oraz zawsze logi zmiany

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Okej, więc generalnie od paru wersji jest błąd w kodzie. Udało mi się już napisać poprawną wersję, i mój serwer dziala bez zarzutów.

Więcej informacji na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...