Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterowaniem - FIFA World

polako328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie posiadam problem ze sterowaniem w Worldzie, a mianowicie, gdy zaczynałem grę do wyboru były 3 opcje sterowania (mysz i klawiatura, klawiatura i pad). Wybrałem klawiaturę po czym wszedłem do gry. W grze nic nie dało się zrobić, nawet wyjść do menu, musiałem wyłączyć poprzez zakończenie procesu. Kombinowałem w ustawieniach, zmieniałem na pada - to samo. Jedynie działa mi sama myszka (opcja klawiatura i mysz, gdzie klawiatura nadal nie działa ;>). Proszę o pomoc i z góry dziękuję!

Opublikowano

Origin - moje gry - FIFA World - napraw instalację.

Robiłem dwa razy, nic nie dało. Po reinstalu nadal nie działa ;\ Ściągałem też VJoya (wirtualny joystick), żadnych efektów...

Opublikowano

Spróbuj tego:

I tried this solution and it worked.

Create a new folder on "С:/" and name it "Documents".
Go to С:/Users/ "Your Computer Name", right click on "My Documents" folder and coose "Properties".
Click on the "Location".
Click "Move" and move this "My Documents" folder to С:/Documents (this folder, that you`ve created earlier).
Agree to all pop ups.
Once it`s done, go to your new "Documents" folder and check if "FIFA" folder is there, if yes - reload the game.

Note: If in the process your "Documents" folder has been renamed to "My Documents", rename it back to "Documents" manually.

DZIAŁA POTWIRDZAM I POLECAM

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To sprawdź czy w C:\Users nie masz folderów o podobnej nazwie jak twój profil, ale ze znaczkami typu: ľ, �

Otwórz właściwości ikonki gry i ustaw ustawienia zgodności tak jak tu:

phtsks.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...