Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam grę ...

xXxPAHUxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć grę w WOTa pare razy grałem u kumpla i nie najgorzej mi szło więc postanowiłem rozpocząć własną przygodę z tą grą i mam pytania jak na początku dorobić się troszkę golda ?

Wiem że golda dostaje się za dodanie numeru tel. oraz zmiany hasła , można także w World of warplanes dostać pare gold

I czy jest jakaś stronka na której są kody zaproszeniowe lub w jakim czasopiśmie je znajde ponieważ bardzo mi zależy na dobrym początku

Z góry dziękuję i pozdrawiam

sebMUxL.png

Opublikowano

Czasami dają kody dla starych i nowych graczy w CDA to byś tam musiał patrzeć i czekać na ten kod.

Golda idzie się dorobić tak jak podałeś za podanie nr telefonu i zmiany hasła ale to są małe ilości które ledwie wystarczą na miejsce w garażu, ale zawsze coś.

Opublikowano

Przede wszystkim odwiedzaj forum WoT'a gdzie są organizowane konkursy typu ,,Zrób najładniejszego ss'a" i za to jest np: 1,5k złota.

Opublikowano

to jest oszustwo,jak dostajesz smsem kod do gry wtedy sciaga ci kase z telefonu...ale kod dziala :)

A w tej bajce były smoki? Wszystko jest w 100% darmowe, doładowywałem golda już kilka razy i ani grosza nie zeżarło... Strona jest legalna, są to kody PSC, WG na tym zarabia polecam. 2k punktów przy dobrych wiatrach i znajomościach Można zrobić w 1 dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...